Son 10 Yılın En Çok Reyting Alan Finalleri

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
141,047
Puanı
1,061
İşte en çok izlenen dört dizi finalinin AB grubundaki reytinglerine göre sıralaması.

Türkiye'de son 10 yılda 4 dizi finaliyle herkesi ekran başına bağladı. Peki Kanal D'nin efsane dizisi Yaprak Dökümü'nün finali listede kaçıncı oldu? İşte en çok izlenen dört dizi finalinin AB grubundaki reytinglerine göre sıralaması.

'Yaprak Dökümü'nde Ali Rıza Bey'in öldüğü, ailenin dağıldığı son bölüm, aldığı 23.62 reyting ve 57.79 izlenme payıyla birinci oldu. Ancak son 10 yıla damga vuran ve çok izlenen efsane dizilerin finalleri arasında seyircinin en çok izlediği dördüncü dizi finali oldu.

Tarihi rekoru elinde bulunduran 'Asmalı Konak', 28.50 ile birinciliğini korurken onun ardından 'Aşk-ı Memnu' ve Şener Şen - Türkan Şoray'lı 'İkinci Bahar' dizisinin reytingi geldi. İşte en çok izlenen dört dizi finalinin AB grubundaki reytinglerine göre sıralaması:

1- Asmalı Konak: 28.50 reyting - yüzde 81.0 izlenme payı
2- Aşk-ı Memnu: 27.09 reyting - yüzde 67.31 izlenme payı
3- İkinci Bahar: 24.9 reyting - yüzde 51.09 izlenme payı
4- Yaprak Dökümü: 23.62 reyting - yüzde 57.79 izlenme payı

haberturk.com

1- Asmalı Konak: 28.50 reyting - yüzde 81.0 izlenme payı
2- Aşk-ı Memnu: 27.09 reyting - yüzde 67.31 izlenme payı
3- İkinci Bahar: 24.9 reyting - yüzde 51.09 izlenme payı
4- Yaprak Dökümü: 23.62 reyting - yüzde 57.79 izlenme payı

muhtesem reytingler. :)

Sonsuza kadar hakettiler bu reytingleri..

hele asmalı konak o nedir öyle:D bi yaprak dökümü geçilebilir içleirnde diğerleri ilk 3 te yer alır uzun süre:D

diğerlerini biliyordumda, ikinci baharın reytingide muhteşemmiş helal olsun....

bunlar ab reytingleri totalde ne aşkı memnu ne yaprak dökümü vadiyi hiç geçemedi karalamayın lan vadiyi

Konu sanki Kurtlar Vadisini ezme konusu gibi olmuş:) Ama arkadaş ilk 4'ü açıklayarak biraz gülünç bir duruma imza atmış..

vadiyi geçemediler ab grubu bu totalde geçemediler

Konu sanki Kurtlar Vadisini ezme konusu gibi olmuş:) Ama arkadaş ilk 4'ü açıklayarak biraz gülünç bir duruma imza atmış..

arkadaşın gülünç duruma düştüğünü sanmıyorum ama başarısızlıklarının yüzlerine vurulmasından dolayı bazı arkadaşlarda hazım sorunu meydana gelmiş gördüğüm kadarıyla:)

kurtlar vadisi final:23.60
aşkı memnu final:23.41
yaprak dökümü final:22.84
kim kimi geçmiş belli oluyo ki bu reytingler kesinlikle yalan vadi nin o final bölümü 35 reytingin aşağısında olamaz tüm türkiye izlemişti

fatmagül başlamak üzere ben kayboluyorum saat 11 de görüşmek üzere hoşcakalın:)

kurtlar vadisi final:23.60
aşkı memnu final:23.41
yaprak dökümü final:22.84
kim kimi geçmiş belli oluyo ki bu reytingler kesinlikle yalan vadi nin o final bölümü 35 reytingin aşağısında olamaz tüm türkiye izlemişti
panpa hakaret etmişiz gibi daldın konuya:D

vadi bitince görüşecez vadi 30 ları geçmiş bi dizi yalan reytinglere rağmen ne yaprak dökümü ne de aşkı memnu ömrü hayatlarında vadi kadar reyting alamadılar.tersini söyleyen varsa ispat etsin aşkı memnu final hariç çokta yüksek reyting alamayan bi diziydi vadi hep geçiyodu bi finalde geçebildi 20 yi onda da nasıl geçti kim bilir zaten şike soruşturmasında ismi geçiyo :D

haberde ilk 4 vardı benim açıklamam değil bu gir habertürk e bak:D

arkadaşın gülünç duruma düştüğünü sanmıyorum ama başarısızlıklarının yüzlerine vurulmasından dolayı bazı arkadaşlarda hazım sorunu meydana gelmiş gördüğüm kadarıyla:)

Ben genel bir yorum yaptım, tamamda özellikle tartışma çıksın diye başlığa onu eklemenin hangi insanları kızdıracağını bilerek yapıldığı ortada:) Ha şu şu kadar reytin almış vs. beni pek ilgilendirmiyor açıkcası:)

Aaaa yeter ama dizi hayranlığınızdan bıktık!Chatten tartışın bu konuları.Tartışma olurda bari bir yararlı tartışma olsa...

Ben genel bir yorum yaptım, tamamda özellikle tartışma çıksın diye başlığa onu eklemenin hangi insanları kızdıracağını bilerek yapıldığı ortada:) Ha şu şu kadar reytin almış vs. beni pek ilgilendirmiyor açıkcası:)
tartışmaya gerek yok rakamlar ortada:D ayrıca sadece o dizinin adı geçince tartışma çıkıyor sorun başlıkta değil

haberde ilk 4 vardı benim açıklamam değil bu gir habertürk e bak:D

tartışmaya gerek yok rakamlar ortada:D ayrıca sadece o dizinin adı geçince tartışma çıkıyor sorun başlıkta değil

Dizi hakkında ölümüne tartışmak bana göre mantıklı değil ama göz göre göre bilerek yaptığını kendinde biliyorsun:) Neden şu veya o dizi değilde başlıkta illa Kurtlar Vadisi ilk 4'te yok ilk 0,02 ile 5. sırada yuppi gibi bir durum var bana göre:D