Son İzlediğiniz Yabancı Dizi Bölümü ve Yorumu

Hastalık bulaşmıştı ya burunsuz adamlar vardı hatta en son kansızlara karşı olan kansızlar var ninja tipli.
hatırladım tamamdır
şu TWD ye benzer dizi
) araya onlarca dizi girince dün izlediğimizi unutuyoruz
aslında unutmazdımda başrole koydukları kadın çok silik bir tipti şimdi ismini unuttum
)

@sürgünüm GoT dizisi bana göre değil.

Yada yazın izlenebilecek bir dizi gibi duruyor.

Başka tavsiyen var mıdır?

Yazın oturur rahat rahat izleyebilirim o diziyi

Birlikte izleyebileceğimiz bir dizi olabilir.

Breaking Bad'i düşündüm aynı zamanda o nasıldır?
1- Breaking Bad
2- The Sopranos
3- Spartacus
4- Nip/Tuck
5- Game of Thrones
6- Friends
7- 24
8- True Dedective
9- Dexter
10 -Fargo

Edit: Breaking Bad ve The Sopranos'un yeri bende ayrıdır.

Yedek Liste

1- House of Cards
2- Vikings
3- Sherlock
4- Brooklyn Nine-Nine
5- Six Feet Under
6- Homeland
7- Orphan Black
8- Satisfaction (2007)
9- Lost
10- Hannibal
11- Masters of Sex
12- Da Vinci’s Demons
13- How To Get Away With Murder
14- Black Mirror
15- Black Sails

Bu dizilerin hepsi birbirinden güzel seç bi tane.

Breaking Bad dizisinin konusunu okumuştum ve çok beğenmiştim, yorumlarda hakkında çok iyi onu bitirmek istiyorum özellikle.

Doctor Who. dizisinide çok duydum o nasıldır?

Gotham'ın konusu ne peki?

Breaking Bad dizisinin konusunu okumuştum ve çok beğenmiştim, yorumlarda hakkında çok iyi onu bitirmek istiyorum özellikle.

Doctor Who. dizisinide çok duydum o nasıldır?

Gotham'ın konusu ne peki?
Polisiye, çizgi roman tarihinin en efsanevi şehrinin geçmişine götürüyor bizi. Penguen ve Kedi'ye bayılacaksın. Çizgi film değil, seveceğine yüzde yüz eminim. Ama bir kaç bölüm şans vermen lazım, ilk bir kaç bölüm o kadar da güzel değil.

Yarın o zaman ilk iş Breaking Bad'a başlıyorum.

Gerisi gelir o zaman.

Ya mesela The Walking Dead dizisi 2. sezondan sonra beni aşırı derece sardı ve bırakamadım, geceleri, sabahları diziyi izler oldum. Ve erken bitirdiğimde pişmanım ve bugün sezon finallerini tekrar izledim. O derece bağımlı oldum yani bana böyle diziler lazım.

Breaking Bad gelmiş geçmiş en iyi dizidir tartışmasız. Ama acele edip izlemeyeceksin baştan biraz ağır bulabilirsin ama 4. ve 5. sezonlar tempo inanılmaz yükseliyor.

Hem Breaking Bad'i izlemediysen sağda solda yabancı dizi izliyorum deme, adama küfrederler.

Yorumları okudum zaten fazla aksiyon beklentisine falan girmeyin diyor.
Adını çok duydum ama fazla yanaşmadım.

The Sopranes nasıldır?

Yorumları okudum zaten fazla aksiyon beklentisine falan girmeyin diyor.
Adını çok duydum ama fazla yanaşmadım.

The Sopranes nasıldır?
Ağır dizilerden başlamana gerek yok. Vikings'den başla benim dediğimi yap, beğenmezsen bir daha yüzüme bakma. Özellikle 2. sezonu.

Tamamdır, önce Break sonra Vikings.
Breaking Bad mesela her yönden Vikings'den iyi ama senin yabancı dizi alışkanlığın yok. Vikings daha tempolu dizi olduğu için onu daha çok seveceğini düşünüyorum. İki sezon hemen bize yetişirsin, üçüncü sezonna daha var.

Breaking Bad bitmiş dizi orda duruyor, istediğin zaman izlersin.

Bir diziyi zamanında izlemek daha keyifli o yüzden Vikings'in üçüncü sezonuna yetiş.

Arrow 15-16. Bolum yorumum @Çiğdem-
Ah arrow ahhh annen ne guzel öldürtuyordu o adami sen engel oldun o adam sana çok engel olcak soyliyim bak.Arrowun arkadasi her seyi öğrendi sonunda

Aaa Arrow o eski sevgilisini nasil unuttu hemen ? Mckenna denen kadinla ( polisle) çıkıyorlar 😱
Ohhaaaa Sarah yaşıyor olabilir ne demek bu kızın annesi bunu nerden biliyor yasiyormu yoksa 😱