dizi 2.sezonda totoş @BesaleT de izliyii en sonsenin bu regl ı senden başka izleyen yok sanırım daha konusu bile açılmamış ben bildim bileli bu dizi var
dizi 2.sezonda totoş @BesaleT de izliyii en sonsenin bu regl ı senden başka izleyen yok sanırım daha konusu bile açılmamış ben bildim bileli bu dizi var
hahaha ayyy @xemrexxx i bilmiyormusun sen cnm onun izlediği dizileir kendissinden başka kisme izlemiyor enrde buluyor öyle dizileri hiç anlamıyorumsenin bu regl ı senden başka izleyen yok sanırım daha konusu bile açılmamış ben bildim bileli bu dizi var
Hastalık bulaşmıştı ya burunsuz adamlar vardı hatta en son kansızlara karşı olan kansızlar var ninja tipli.bir tek senin yorumlarını gördüm dizi hakında
the strain in reklamlarını gördüm fx de biz bu diziyi izliyorduk sanırım konusu neydi unutmuşum şimdi
dur @sürgünüm e soralım
hatırladım tamamdır şu TWD ye benzer dizi ) araya onlarca dizi girince dün izlediğimizi unutuyoruz aslında unutmazdımda başrole koydukları kadın çok silik bir tipti şimdi ismini unuttum )Hastalık bulaşmıştı ya burunsuz adamlar vardı hatta en son kansızlara karşı olan kansızlar var ninja tipli.
Şaka mı? 😱@sürgünüm GoT dizisi bana göre değil.
Yada yazın izlenebilecek bir dizi gibi duruyor.
Başka tavsiyen var mıdır?
Çok karışık bir dizi, şuan o diziyi çözebilecek psikolojim yok.Şaka mı? 😱
Daha basitini verelim o zaman. Az bekle.Çok karışık bir dizi, şuan o diziyi çözebilecek psikolojim yok.
Yazın oturur rahat rahat izleyebilirim o diziyiDaha basitini verelim o zaman. Az bekle.
1- Breaking BadYazın oturur rahat rahat izleyebilirim o diziyi
Birlikte izleyebileceğimiz bir dizi olabilir.
Breaking Bad'i düşündüm aynı zamanda o nasıldır?
Breaking Bad dizisinin konusunu okumuştum ve çok beğenmiştim, yorumlarda hakkında çok iyi onu bitirmek istiyorum özellikle.GoT'u izleyemediğine göre How To Get Away With Murder dizisini hiç izleyemezsin tavsiye etmem. Oraya yazmadığım çok var aklıma gelmedi. Gotham var mesela süper dizi, daha 10. bölümlerdeyiz hemen bize yetişirsin. Vikings'i de mutlaka izle.
Polisiye, çizgi roman tarihinin en efsanevi şehrinin geçmişine götürüyor bizi. Penguen ve Kedi'ye bayılacaksın. Çizgi film değil, seveceğine yüzde yüz eminim. Ama bir kaç bölüm şans vermen lazım, ilk bir kaç bölüm o kadar da güzel değil.Breaking Bad dizisinin konusunu okumuştum ve çok beğenmiştim, yorumlarda hakkında çok iyi onu bitirmek istiyorum özellikle.
Doctor Who. dizisinide çok duydum o nasıldır?
Gotham'ın konusu ne peki?
Yarın o zaman ilk iş Breaking Bad'a başlıyorum.Polisiye, çizgi roman tarihinin en efsanevi şehrinin geçmişine götürüyor bizi. Penguen ve Kedi'ye bayılacaksın. Çizgi film değil, seveceğine yüzde yüz eminim. Ama bir kaç bölüm şans vermen lazım, ilk bir kaç bölüm o kadar da güzel değil.
Breaking Bad gelmiş geçmiş en iyi dizidir tartışmasız. Ama acele edip izlemeyeceksin baştan biraz ağır bulabilirsin ama 4. ve 5. sezonlar tempo inanılmaz yükseliyor.Yarın o zaman ilk iş Breaking Bad'a başlıyorum.
Gerisi gelir o zaman.
Ya mesela The Walking Dead dizisi 2. sezondan sonra beni aşırı derece sardı ve bırakamadım, geceleri, sabahları diziyi izler oldum. Ve erken bitirdiğimde pişmanım ve bugün sezon finallerini tekrar izledim. O derece bağımlı oldum yani bana böyle diziler lazım.
Yorumları okudum zaten fazla aksiyon beklentisine falan girmeyin diyor. Adını çok duydum ama fazla yanaşmadım.Breaking Bad gelmiş geçmiş en iyi dizidir tartışmasız. Ama acele edip izlemeyeceksin baştan biraz ağır bulabilirsin ama 4. ve 5. sezonlar tempo inanılmaz yükseliyor.
Hem Breaking Bad'i izlemediysen sağda solda yabancı dizi izliyorum deme, adama küfrederler.
Ağır dizilerden başlamana gerek yok. Vikings'den başla benim dediğimi yap, beğenmezsen bir daha yüzüme bakma. Özellikle 2. sezonu.Yorumları okudum zaten fazla aksiyon beklentisine falan girmeyin diyor. Adını çok duydum ama fazla yanaşmadım.
The Sopranes nasıldır?
Tamamdır, önce Break sonra Vikings.Ağır dizilerden başlamana gerek yok. Vikings'den başla benim dediğimi yap, beğenmezsen bir daha yüzüme bakma. Özellikle 2. sezonu.
Breaking Bad mesela her yönden Vikings'den iyi ama senin yabancı dizi alışkanlığın yok. Vikings daha tempolu dizi olduğu için onu daha çok seveceğini düşünüyorum. İki sezon hemen bize yetişirsin, üçüncü sezonna daha var.Tamamdır, önce Break sonra Vikings.