Son İzlediğiniz Yabancı Dizi Bölümü ve Yorumu

Hep aynı olaylar mı oluyor ?

arrowa nezaman giriş yapıcaksn cnm

Uykum geldi Çiko yarına kalsın o.
tamam cnm süpernatural sıkıcı değil aslında ama ilk sezon babaları konusundan dolayı heyecan yapmışsın yanı bu belli oluyor 2.sezon babaları olmadığı için sana braz sıkıcı kaçmış olmalı yoksa bölümler kaliteli bence 🙂🙂🙂

Çiğdem Lauren Cohan diziye ne zaman dahil olmuştu ? 😉

Ondan değil zaten sana demiştim ya günde 2, 3 bölüm izleyince diziyi bana fazla geldi biraz azaltıp devam etsem yeniden aynı heyecanla izlerim.

Çiğdem Lauren Cohan diziye ne zaman dahil olmuştu ? 😉
3. sezon 3.bölümde ilk görünmüştü cnm ismi bela dı

Ondan değil zaten sana demiştim ya günde 2, 3 bölüm izleyince diziyi bana fazla geldi biraz azaltıp devam etsem yeniden aynı heyecanla izlerim.
bende oyüzden arrowada giriş yap diyorum zaten cnm çok uzun sezonlu dizilerde sürekli yüklenince sıkılabiliyorsun diğer dizilerle karışık izlemek gerekiyor arada arrow uda katarak daha az sıkılırsın bundan sonra

tırt bir dizi ilk beş dakikaya bakıp bıraktım

Hep aynı olaylar mı oluyor ?
@mrt-06 i onca zamandır uyardım dizi bunalıma sokar insanı dedim ama @Çiğdem- in gazına geldi şimdi bunalımda

Son düzenleme:
@Çiğdem- @kaan955
Arrow 1. Sezon 8-10-11. Bolum yorumlarim :
aslinda yorum yapacak çok sey oluyor ama hicbiri buraya geldiğimde aklimda olmuyor

O anneye giderek gıcık oluyirum kocasi onun yüzünden 6 haftadir yok .ss
Felicitym herseyi çözüyor maşallah

O adada ki adam kötü çıktı ya la bizim oliver onu kurtarmak için bi sürü sey yapsin ama bu adam kötü çıksın

Bu arada 9. Bolumu bulamadim o yüzden izlemedim ama sorun olmadi
😉 😉

@Çiğdem- @kaan955
Arrow 1. Sezon 12. Bolum yorumum :
bolum superdi yine ya
o theayada oh olsun icmeseymis uyusturucu .ss
Felicitym uvey babasinin defteri gordukten sonra kayboldugunu olivere söyledi super bi kız ya oliver neden felicitye bakmiyor anlamiyorum

Aa o adadaki adam ihabet etmemis onu korumaya devam ediyor

Bu arada oliver bi seyleri atese vermis balikcilar kurtarmis ilk bolume baktimda
@xemrexxx o zaman flasha ve arrowda basla @destere nin begenmedigi seyler izlenmeliyse

@destere onlara bayılıyor ama @Çiğdem- korkusuna izleyemiyor
geçen rüya görmüş destere oliver parlağını yatağa bağlamış kırbaçlıyormuş gerisini anlatamam özel dedi

aaa olurmu cnm en iyi bölümü 9.bölümdür zaten arrowun en büyük düşmanı bu bölümde görünücek ve çok sürpriz birisi çıkıcak görünce şaşırıcaksın yanı

mutlaka izlemelisin şu siteden izle istersen indirebilirsinde 9.bölümü atayım ben sana😉
http://www.dizigold.com/arrow/1-sezon/9-bolum#

baby daddy 4x5
danny kız terkedince mecburen döndü ny a riley a taşındı. gizlicez diye komik durumlara düşmüşler
mary hart geri geldi hiçsevemedim bu kadını tipik amerikan umarım gözükmez fazlaca
bonny yine para kazanma çabalarındaydı bu kez emmayı şekilde şekile soktu

point: 8.2