demin konuyu forumda gördüm foruma girdim aradım bulamadım bir yerde yazıyordunedir bu logo yarışması anlatsana 🙂🙂🙂
forumun 8. kuruluş yılı şerefine düzenlenecek logo yarışması yapılıyormuş ayrıntıları @OzaN biliyor ben konuyu bir kez gördüm şimdi kayboldu nereye konu açılmışsa araki bulasınselam arkadaşlar ne yarışması bu
anladım az önce görmüştüm dur bulayım sana atayımdemin konuyu forumda gördüm foruma girdim aradım bulamadım bir yerde yazıyordu
forumun 8. kuruluş yılı şerefine düzenlenecek logo yarışması yapılıyormuş ayrıntıları @OzaN biliyor ben konuyu bir kez gördüm şimdi kayboldu nereye konu açılmışsa araki bulasın
book of negroes un türkçesi zencinin foku değilmibook of negroes 1.bölüm
güzel dizi olmuş yavaş ilerledi ama izletti kendini.
aminatanın anası ile babası öldürüldü
dua ederken kırbaç yedi
gemiye atıldı amerikaya götürüldü gemi fok içindeydi
ailem diyebileceği iki kişi oldu birini öldürdüler ötekini köle oalrak sattılar
neyse aminata büyüdü bakalım neler olicek
point: 8.5
ırkçı @destere ile @Çiğdem- izlemez hatta izlese bile anlamazlar
imdbsi 7.2 şimdilik ama çok artmaz abd liler @beyazsoy un tayyip amcası gibiler tarihleri pürpak anlatılmadıkça point vermezler
izle sen bence viola teyze ,cookies teyze üstüne aminata olur senin muhteşem 3 lü tamabook of negroes un türkçesi zencinin foku değilmi)
zaten isminden hayır yokmuş
aslında çifte koşmak için iki tane yetiyorizle sen bence viola teyze ,cookies teyze üstüne aminata olur senin muhteşem 3 lü tama
Hacı 600yill kendini puru pak anlatiyor gerisi faso fiso kimin 600lik tarihi varmış onu anlat bize))book of negroes 1.bölüm
güzel dizi olmuş yavaş ilerledi ama izletti kendini.
aminatanın anası ile babası öldürüldü
dua ederken kırbaç yedi
gemiye atıldı amerikaya götürüldü gemi fok içindeydi
ailem diyebileceği iki kişi oldu birini öldürdüler ötekini köle oalrak sattılar
neyse aminata büyüdü bakalım neler olicek
point: 8.5
ırkçı @destere ile @Çiğdem- izlemez hatta izlese bile anlamazlar
imdbsi 7.2 şimdilik ama çok artmaz abd liler @beyazsoy un tayyip amcası gibiler tarihleri pürpak anlatılmadıkça point vermezler
600 yıl puru pak error error errorHacı 600yill kendini puru pak anlatiyor gerisi faso fiso kimin 600lik tarihi varmış onu anlat bize))
sen diziyi izlememişsin resmen çekirdek gibi çitlemişsin kıyım yapmışsın? o kadar bölüm üstüste zaten yorumlanmazTHE WALKİNG DEAD 4-5-6-7-8-9. BÖLÜM YORUMU
Üşendiğim için tek tek yazmıyorum artık toplu yazayım dedim ama. Bu sezon çok iyi gidiyor. İlk sezon ilk bölümden sonrasını sevmemiştim. Bu sezon süper. Shane iyice delirdi. Lori desen iki arada bir derede. Baya severek izliyorum bu bölümleri. Sopia adına üzüldüm ve oradan çıkmasına şaşırdım. Neyse muhteşem bölümleri geride bırakım.Yarın 2. sezonu bitireceğim.
Hayır gördüm.sen diziyi izlememişsin resmen çekirdek gibi çitlemişsin kıyım yapmışsın? o kadar bölüm üstüste zaten yorumlanmaz
daha maggie yi göremedin değilmi?ne kadar şansızsın ?
o 600 yıllık tarih içinde ne naneler var bir bilsen ya da bir kabul edebilsen ya da kendi doğrularından çıkabilsen keşkeHacı 600yill kendini puru pak anlatiyor gerisi faso fiso kimin 600lik tarihi varmış onu anlat bize))
madem gördün insan tüm konuyu unutur maggie den bahseder bir kaç kelime hem gördün hem nasıl yorum yapmadın kız hakkında seni kınıyoruzHayır gördüm.
Çiftlikteki kız işte.
Aynen, yorumlayamam o kadar bölümü.
Neyi var ki kızın.o 600 yıllık tarih içinde ne naneler var bir bilsen ya da bir kabul edebilsen ya da kendi doğrularından çıkabilsen keşke600 yıllık tarihin içinde ayyaş selimler katliamcı yavuzlar boncuklu ibrahimler damat ibrahimler lale soğanı padişahlarmı desek oğlancı padişahlarmı desek , neler var neler pürüpak taihini fok götürüyor
madem gördün insan tüm konuyu unutur maggie den bahseder bir kaç kelime hem gördün hem nasıl yorum yapmadın kız hakkında seni kınıyoruz
say say bitmezNeyi var ki kızın.
Lori bile daha güzel.say say bitmezcennetteki meyve bahçesi gibi)
600 yılda puru parklar çok çok fazlaki diğer ülkeler gibi 100 yılda yok olup gitmemis. Bu mantığı anlarsın diye ayrıntılı yazmadım ama demek lafın tamamını yazmak lazimmis))600 yıl puru pak error error error)))
loriyi atlar tepsinLori bile daha güzel.
özünü kaybettikten sonra istrse 1600 yıl sürsün600 yılda puru parklar çok çok fazlaki diğer ülkeler gibi 100 yılda yok olup gitmemis. Bu mantığı anlarsın diye ayrıntılı yazmadım ama demek lafın tamamını yazmak lazimmis))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?