Son İzlediğiniz Yabancı Dizi Bölümü ve Yorumu

anladım az önce görmüştüm dur bulayım sana atayım

@destere favoriforum etkinlikleri bak orda yarışma konusu

book of negroes 1.bölüm

güzel dizi olmuş yavaş ilerledi ama izletti kendini.
aminatanın anası ile babası öldürüldü
dua ederken kırbaç yedi
gemiye atıldı amerikaya götürüldü gemi fok içindeydi
ailem diyebileceği iki kişi oldu birini öldürdüler ötekini köle oalrak sattılar
neyse aminata büyüdü bakalım neler olicek

point: 8.5

ırkçı @destere ile @Çiğdem- izlemez hatta izlese bile anlamazlar

imdbsi 7.2 şimdilik ama çok artmaz abd liler @beyazsoy un tayyip amcası gibiler tarihleri pürpak anlatılmadıkça point vermezler

book of negroes un türkçesi zencinin foku değilmi
)

zaten isminden hayır yokmuş

izle sen bence viola teyze ,cookies teyze üstüne aminata olur senin muhteşem 3 lü tama
aslında çifte koşmak için iki tane yetiyor
viola yı izlemiyorum kurabiye tek kaldı yanına aminata yapabiliriz
ismide bayağı transparanmış aminita nasıl isimdir

THE WALKİNG DEAD 4-5-6-7-8-9. BÖLÜM YORUMU

Üşendiğim için tek tek yazmıyorum artık toplu yazayım dedim ama. Bu sezon çok iyi gidiyor. İlk sezon ilk bölümden sonrasını sevmemiştim. Bu sezon süper. Shane iyice delirdi. Lori desen iki arada bir derede. Baya severek izliyorum bu bölümleri. Sopia adına üzüldüm ve oradan çıkmasına şaşırdım. Neyse muhteşem bölümleri geride bırakım.
Yarın 2. sezonu bitireceğim.

Hacı 600yill kendini puru pak anlatiyor gerisi faso fiso kimin 600lik tarihi varmış onu anlat bize))

sen diziyi izlememişsin resmen çekirdek gibi çitlemişsin kıyım yapmışsın? o kadar bölüm üstüste zaten yorumlanmaz

daha maggie yi göremedin değilmi?
ne kadar şansızsın ?

sen diziyi izlememişsin resmen çekirdek gibi çitlemişsin kıyım yapmışsın? o kadar bölüm üstüste zaten yorumlanmaz

daha maggie yi göremedin değilmi?
ne kadar şansızsın ?
Hayır gördüm.

Çiftlikteki kız işte.

Aynen, yorumlayamam o kadar bölümü.

Hacı 600yill kendini puru pak anlatiyor gerisi faso fiso kimin 600lik tarihi varmış onu anlat bize))
o 600 yıllık tarih içinde ne naneler var bir bilsen ya da bir kabul edebilsen ya da kendi doğrularından çıkabilsen keşke
600 yıllık tarihin içinde ayyaş selimler katliamcı yavuzlar boncuklu ibrahimler damat ibrahimler lale soğanı padişahlarmı desek oğlancı padişahlarmı desek , neler var neler pürüpak taihini fok götürüyor

Hayır gördüm.

Çiftlikteki kız işte.

Aynen, yorumlayamam o kadar bölümü.
madem gördün insan tüm konuyu unutur maggie den bahseder bir kaç kelime hem gördün hem nasıl yorum yapmadın kız hakkında seni kınıyoruz

Neyi var ki kızın.

600 yıl puru pak error error error
)))
600 yılda puru parklar çok çok fazlaki diğer ülkeler gibi 100 yılda yok olup gitmemis. Bu mantığı anlarsın diye ayrıntılı yazmadım ama demek lafın tamamını yazmak lazimmis))

600 yılda puru parklar çok çok fazlaki diğer ülkeler gibi 100 yılda yok olup gitmemis. Bu mantığı anlarsın diye ayrıntılı yazmadım ama demek lafın tamamını yazmak lazimmis))
özünü kaybettikten sonra istrse 1600 yıl sürsün
zati 600 yılın son 250 yılı pek pürü pak değil
))