Oğluşum güzel evladim bizim sayfamız var orayı uplatsanaglee 5x9
point:7.8
hepsini anladım da tina-artie arasında düşmanlık yaratmak nedir
becky süperdi
santana-rachel kavgası iyiydi ama umarım haftaya biter
kurt de bu starchild a aşık olici gibi
uyuz marley ve siyah-beyaz sevgilileri çok az gözüktü
hangisi daha iyi söylemiş? @denizz19 @yatutarsa @destere @Forumdash @KayıpSehir
İlkler unutulmazdaİlki daha iyi.
Ikinciyi dinlemedim amaOğluşum güzel evladim bizim sayfamız var orayı uplatsana
İlkler unutulmazda
Yeni albüm çıkarmaya hazırlandiğindan(yada çıkardı) çok zayıf. Eski halleri daha sexydi böylede güzel ama biraz çırpı duruyorIkinciyi dinlemedim amasirf bu kuru kafa etiketledi diye ilkini dinledim hatun yikiliyordu sese bile bakmadim
Ah az once bir film izledim teksas katliami aboo orada bir hatun var o neydi oyle bakamadim filme onu izlemektenYeni albüm çıkarmaya hazırlandiğindan(yada çıkardı) çok zayıf. Eski halleri daha sexydi böylede güzel ama biraz çırpı duruyor
Esmer mi sarişin mi?Ah az once bir film izledim teksas katliami aboo orada bir hatun var o neydi oyle bakamadim filme onu izlemektenkonumuzla ilgisi yok ama sexy deyince aklima geldi
glee 5x9
point:7.8
hepsini anladım da tina-artie arasında düşmanlık yaratmak nedir
becky süperdi
santana-rachel kavgası iyiydi ama umarım haftaya biter
kurt de bu starchild a aşık olici gibi
uyuz marley ve siyah-beyaz sevgilileri çok az gözüktü
hangisi daha iyi söylemiş? @denizz19 @yatutarsa @destere @Forumdash @KayıpSehir
Esmer mi sarişin mi?Bilmem sorasım geldi
Yüzü de çok iyiydi kızıntabiki ilk video daha profesyonel taha temiz bir sese sahip kendisini zorlamıyor sesi net ve hoş geliyor.. ayrıca kadın çok güzel
ikincisi çaylak çok bağırmış ses tonu iyide bağırınca rahatsız edici veee en önemliside ilkine göre tipsiz olması
@denizz19 omuzdan yukarısını görmemişki
Guzellik abidesi cicolarda oyle
@yatutarsaZaten ilk bölümden belli gibi öleceği.Ama nasıl öleceği belli değil, onu da bilmiyorum işte.
yok artık, öleceğini bilmeyen biri kesinlikle anlayamaz ilk bölümden öyle bir şeynerden öyle bir sonuca vardın ki
Akciğer kanseriymiş ya. Sayılı günü kalmış. Ama tabi öleceğini bilmesem biraz zor aklıma gelirdi. Neyse işte kendimi avutuyorum, ama olsun.
hahaben de şu sunu işini aradan çıkarırsam devam edicem diziye ayda bir bölüm izliyorum.zamanında günde 4 bölüm izlemişliğim var hey gidi hey bi spoi dizi hayatımı bitirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?