Son İzlediğiniz Yabancı Dizi Bölümü ve Yorumu

Eywallah zorluklarla baş etmeyi iyi bilirim kardeşim :D

bilim kurgu severim Doctor Who biliyorum listemde de ekledim daha başlamak nasip olmadı nedense

diziye de nasip demekte absürt oldu :F
İlk başlarda sıkan bir dizi karmaşık geliyor 4 5 bölüm sonra neyin ne olduğu anlaşılıyor :)

From 3 x 5

bir tanesi 3 .sezona geldik gizem çözülmedi daha diyor çocuğum bu filminki ortalarında gizemi açığa çıkarsınlar şaka gibi
🤣

dizi bu devam etmesi için akıllıca gizemi diziyi bozmadan ilerlesin

From 3 x 5

bir tanesi 3 .sezona geldik gizem çözülmedi daha diyor çocuğum bu filminki ortalarında gizemi açığa çıkarsınlar şaka gibi
🤣

dizi bu devam etmesi için akıllıca gizemi diziyi bozmadan ilerlesin
üçüncü sezonun yorumunu okursan ikinci sezonu tamamlayamazsın:D hiçbir diziyi bitirmeden yorumlarını açıp okumuyorum :)

bu dizinin konusu fantastikmiş bunu izlerim ben niye haber vermedin :D

buna benzer bir dizi daha vardı ölen çocuk 30 yıl sonra aynı çocuk yaşta ailesine dönüyordu onun gibi bişeymi acaba :D
İsveç dizisi

dizide stockholm'de polis olan eva thörnblad isimli kadının kızının kaybolması ardından 7 sene sonra silverhöjd isimli kasabaya dönmesiyle başlıyor olaylar. bu arada diziye ismini veren jordskott ise bir tür parazit ve olaylarla yakından ilgisi var.

dizi. polisiye, gerilim, dram, fantastik öğeler ve biraz da psikolojiyle ilgilenenlerin seveceğini düşünüyorum. farklı bir yapım olduğu çok doğru :D

• Beğendim
Reactions: tekin
İsveç dizisi

dizide stockholm'de polis olan eva thörnblad isimli kadının kızının kaybolması ardından 7 sene sonra silverhöjd isimli kasabaya dönmesiyle başlıyor olaylar. bu arada diziye ismini veren jordskott ise bir tür parazit ve olaylarla yakından ilgisi var.

dizi. polisiye, gerilim, dram, fantastik öğeler ve biraz da psikolojiyle ilgilenenlerin seveceğini düşünüyorum. farklı bir yapım olduğu çok doğru :D
ben bunu izlerim bu tarz dizileri bulamıyorum buluncada kaçırmamak lazım
ben bir hayalperestim bu yüzden fantastik diziler ruhuma ilaç gibi geliyor :A

• Beğendim
Reactions: HollyDemon ☾☆
The Diplomat Season 2

Genel olarak yine ilk sezon ki gibi iyiydi ama sanki ilki daha güzeldi. Üçüncü sezonu beklemeye girdim.

Narcos 1x8 bitti.

Dizi tüm muhtesemligiyle devam ediyor. Pablo Escobar hala kazanıyor görünüyor. Aklımda kalan son söz muhteşem.

İyi ve kötü göreceli kavramlardır. 🔥

Narcos 1x10 sezon finali bitti. Muhteşem bir bölüm oldu. Gitgide şaşkınlığım arttı. Escobar çok zekice davranarak herkesi şaşırtmaya devam ediyor. :)

Better Call Saul - 1. Sezon 4. Bölüm

BB'den daha olduğu iddia edildi. Şimdilik erken konuşmak yanlış olur elbette ama bu dizinin 40 fırın ekmek yemesi lazım ki BB'yi geçebilsin.

Oldukça yavaş bir ilk bölümün sonunda Tuco'yu görmek güzel oldu. Elbette Saul'un başrolde olduğu diziyi 1. bölümde bırakacak değildik ama motive olduk, oturuşumuzu düzelttik, 32 diş gülümsedik.

BB'den bile daha yavaş ilerliyor. Bunun en büyük iki sebebi, Saul'un Tuco ile iş yapmaya başlamamış olması ve başlasa bile WW ve JP gibi aktif bir şekilde işin için olmayacak olması.

Better Call Saul - 1. Sezon 4. Bölüm

BB'den daha olduğu iddia edildi. Şimdilik erken konuşmak yanlış olur elbette ama bu dizinin 40 fırın ekmek yemesi lazım ki BB'yi geçebilsin.

Oldukça yavaş bir ilk bölümün sonunda Tuco'yu görmek güzel oldu. Elbette Saul'un başrolde olduğu diziyi 1. bölümde bırakacak değildik ama motive olduk, oturuşumuzu düzelttik, 32 diş gülümsedik.

BB'den bile daha yavaş ilerliyor. Bunun en büyük iki sebebi, Saul'un Tuco ile iş yapmaya başlamamış olması ve başlasa bile WW ve JP gibi aktif bir şekilde işin için olmayacak olması.
3 aydir 7.bolumde kaldim akmiyor devam edemedim. :d

• İlginç
Reactions: DarkLegenD