HollyDemon ☾☆
Aktif Üye
yok fazla değil sonralar da daha da güzelleşiyor diziİlk sezon izleyip bırakmıştım, çok durağan değil mi?
yok fazla değil sonralar da daha da güzelleşiyor diziİlk sezon izleyip bırakmıştım, çok durağan değil mi?
Belki devam ederim ama bırakalı 4 yıl oldu, başa sarmam lazımyok fazla değil sonralar da daha da güzelleşiyor dizi![]()
Aynen ,bence de unutmuşsunuzdur sezonu içinizden ne zaman seyretmek isterse başlarsınızBelki devam ederim ama bırakalı 4 yıl oldu, başa sarmam lazım![]()
Bitirdin mi diziyi kaptan?Lost in Space 1x2 baktım. Yavaş gidiyorum ama bakalım fena değil![]()
ilk sezonunu izlemiştim devamına fırsat bulamadım güzel bir diziydi. bu sezonu nasıl? bu sezon imdb puanı bayağı yükselmiş gibiFrom 1 x 8
iyi gidiyor şuan dailk sezonunu izlemiştim devamına fırsat bulamadım güzel bir diziydi. bu sezonu nasıl? bu sezon imdb puanı bayağı yükselmiş gibi
sen ilk sezonu yeni bitirmişsin ben 3. sezonu izliyorsun zannettimiyi gidiyor şuan da![]()
öğle zannetiğini fark ettim de çakdırmayayım dedim çocuk bozulmasın şimdi diyesen ilk sezonu yeni bitirmişsin ben 3. sezonu izliyorsun zannettim![]()
çok kötü bozuldum ama belli etmiyorum şu anöğle zannetiğini fark ettim de çakdırmayayım dedim çocuk bozulmasın şimdi diye![]()
bu diziyi bugüne kadar nasıl izlemedin ilk izlenecek dizilerdendir ..Breaking Bad 2x1 2. Sezona başladım. Tuco tuco diye geziyorum
Bacanağı polis olan çok ilginç adam komik![]()
Daha önceden izleyip sürekli yarıda kalıyordu bu sefer 2. Sezona gelebildim. 5 sezon zaten biter diye umuyorumçok kötü bozuldum ama belli etmiyorum şu an
------
bu diziyi bugüne kadar nasıl izlemedin ilk izlenecek dizilerdendir ..
ama keşke zamanında bende izlemeseydimde şimdi yeni keşfetseydim dediğimde oluyor aynı ayarda dizi bulmak imkansız![]()
çok rahat bitirirsin ama yarıda bırakmayı nasıl becerdin ben bir solukta 5 sezonu tüketmiştimDaha önceden izleyip sürekli yarıda kalıyordu bu sefer 2. Sezona gelebildim. 5 sezon zaten biter diye umuyorum![]()
Kalıyor işte yarıda bilmiyorum kiçok rahat bitirirsin ama yarıda bırakmayı nasıl becerdin ben bir solukta 5 sezonu tüketmiştim![]()
Bende izlemedim daha çok tavsiye ediyorlar bana tam senlik dizi diye bakalımKalıyor işte yarıda bilmiyorum ki
Bende hızlı gidiyordum bu sefer. Umutluyum bitireceğim![]()