Bana sorsana, şu forumda bilimkurgu izleyen 5 kişi bulsam parti kurcam 🤣🤣🤣🤣Lost İn Space 1x1
Bilim kurgu dizisi. Uzun zamandır izlemek istiyordum güzel merak uyandırdı robot. Devam edelim bakalım
Bilim kurgu izlenir ya ama seçici davraniyirum. Doctor who favorimBana sorsana, şu forumda bilimkurgu izleyen 5 kişi bulsam parti kurcam 🤣🤣🤣🤣
Bilimkurgu, Fantastik favorimdir.. Forumda zorla açtırdığım dizi konuları vardır 🤣🤣🤣🤣 @Tolstoyevski kulakları çınlasın.Bilim kurgu izlenir ya ama seçici davraniyirum. Doctor who favorim
Person of Interest--Fringe--Severance çok varda bunları seyrettiniz mi?Bilim kurgu izlenir ya ama seçici davraniyirum. Doctor who favorim
Fringe bilimkurgu dünyasında efsanedir!Person of Interest--Fringe--Severance çok varda bunları seyrettiniz mi?
Bilimkurgu, Fantastik favorimdir.. Forumda zorla açtırdığım dizi konuları vardır 🤣🤣🤣🤣 @Tolstoyevski kulakları çınlasın.
Fringe bakmıştım sanki ya birkaç bölüm şu uçak kayboluyor değil miydi yoksa yanlış mı hatırladımPerson of Interest--Fringe--Severance çok varda bunları seyrettiniz mi?
İlk bölümünde uçak içinde biranda ölen insanları işlediler...Muazzam bir bilimkurgu!Fringe bakmıştım sanki ya birkaç bölüm şu uçak kayboluyor değil miydi yoksa yanlış mı hatırladım
Evet hatırladığım kadarıyla güzeldi ama flashback vardı herhalde ondan bıraktım diziyi bana @primavera önermişti forumdan yıllar önceİlk bölümünde uçak içinde biranda ölen insanları işlediler...Muazzam bir bilimkurgu!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?