Aaa bu kimdikız bu arada şu adamın senin cw den kurtulmasına sevindim senin kanalda @Forumdash tipli yapımcılar hep soyuyordu oğlanıburda daha edepli sadece seks konusunda yazan bir dergi yazarı olmuş@xBUGRAx @serhatt
Aaa bu kimdikız bu arada şu adamın senin cw den kurtulmasına sevindim senin kanalda @Forumdash tipli yapımcılar hep soyuyordu oğlanıburda daha edepli sadece seks konusunda yazan bir dergi yazarı olmuş@xBUGRAx @serhatt
senin izlemediğin cw dizilerinde oynamış neyse ki de oğlanı fandezi dünyana katamamışsın
Ozaman senin izlediğin kanalımızı lekeyen dizilerden birisenin izlemediğin cw dizilerinde oynamış neyse ki de oğlanı fandezi dünyana katamamışsınkudur
aklın kaldı ama oğlanda memeleri görünce dimi
kız bu arada şu adamın senin cw den kurtulmasına sevindim senin kanalda @Forumdash tipli yapımcılar hep soyuyordu oğlanıburda daha edepli sadece seks konusunda yazan bir dergi yazarı olmuş@xBUGRAx @serhatt
Bi ara bizde taçlı dizi yapmiştik @xemrexxx için ordan birisi galiba
çiğdem bacının aklı oğlanın memelere gittiği için düşünemedi tabisiBi ara bizde taçlı dizi yapmiştik @xemrexxx için ordan birisi galibaGifteki ortama bakınca ordandır dedim
hatırlamıyordur o diziyi ama zamanında çok dalga geçmiştirçiğdem bacının aklı oğlanın memelere gittiği için düşünemedi tabisi
bir izleme isteği oluştu bence onda ben buradan biraz daha propaganda yapayımhatırlamıyordur o diziyi ama zamanında çok dalga geçmiştir
Allahtan bitmiş dizileri izlemiyorbir izleme isteği oluştu bence onda ben buradan biraz daha propaganda yapayımsonuçta murad murad diye diye gece 2lere ka kösem izledi bunu da izler neticede cw dizisi
Buna yükseldiyse o zamanlar duygusal boşluktaymiş demektirŞu oğlana da yükselmişti @Çiğdem kuduruğu o dizide biraz daha .paylasirsam izler belki gizli gizli izliyordur@serhatt @dreamy Ekli dosyayı görüntüle 69928Ekli dosyayı görüntüle 69929
Dolgun- kılsız - kasli erkek memesi ya da totosu gördü mü dayanamıyor senin bacınBuna yükseldiyse o zamanlar duygusal boşluktaymiş demektir
bulmuş benim gbi tazeyi niye bakmasınayol adam yönetim kurulunda ayol zengin ve yakışıklıyani serhat gibisine bakmaz
senin gibi bi zevksizle aynı olmasın zaten
???kız bu arada şu adamın senin cw den kurtulmasına sevindim senin kanalda @Forumdash tipli yapımcılar hep soyuyordu oğlanıburda daha edepli sadece seks konusunda yazan bir dergi yazarı olmuş@xBUGRAx @serhatt
Memeleri iyi de tip kötüŞu oğlana da yükselmişti @Çiğdem kuduruğu o dizide biraz daha .paylasirsam izler belki gizli gizli izliyordur@serhatt @dreamy Ekli dosyayı görüntüle 69928Ekli dosyayı görüntüle 69929
ÇatlaRuj mi sürüyor bu 😱 @Çiğdem
Buna yükseldiyse o zamanlar duygusal boşluktaymiş demektir
İftiralara bak ayoll 😱😱😱Dolgun- kılsız - kasli erkek memesi ya da totosu gördü mü dayanamıyor senin bacınayol bir guzmanin totosu için elite dizisinin bir numaralı fani oldu forumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?