Son İzlediğiniz Yabancı Dizi Bölümü ve Yorumu

Hiç bişey anlamadım. Sen şimdi bana supergirl ve kocasının nudeleri mi düşmüş diyorsun 😱 Kıvranma yani anlatırken direkt söyleyebilirsin. Aşiri canım sıkılıyor.Bari gideyim araştirayım

Reactions: xemrexxx
supergirl in zaten fotoları düştü ya şu applela ilgili olan skandalda
bu dizide de oğlan orasını burasını bir karısına bir yasşlı kadına açıp duruyor @Çiğdem le @destere olsa iyi analiz ederlerdi bu fantezi işlerinde onlar ka iyi değilim

Supergirl 2015-17 arasında gleedeki uniqe oğlanın aşık oldugu oğlanla evlenmiş
Senin yuzunden bu gereksiz bilgiyle karşilaştim

Sen iki diziyi mi birleştiriyon bee

oğlanlar fenaaa

designated survivor 3.sezon ilk 5 bölüm

lyor ve kendra gitmiş üzüldüm
yeni personel müdürü hiç güven vermiyor .ss başkan yardımcılığı pozisyonu emily nin hakıydı .ss sense8 deki ablayı burada başkanın baldızı olarak görmek iyi oldu

neyse bu sene diziye hareket getiren karakter lorranine teyze olmuş aynı @Çiğdem @Forumdash @serhatt @xBUGRAx @Dosi @vadikızı vb. 60 yaşındaki hali gibi
parlaklara parayı veriyor istediğini alıyor
başkan yardımcısı olarak da aaron ı seçtirdi kudurmuş karı .ss emily min hakkını yedi .ss şu turuncu kafalı kadın oluyor kendisi ; alttaki de başkan yardımcısı olarak seçtiği .ss iyi ki gerçek hayatta böyleleri yönetmiyor ülkeleri
@Maskeli Fedai @dreamy @turkuazz @Yiğitt @Aserat @Harunnn60 @kerem @cookies @ozmoturk @MasacRE @DarkLegenD @Sherlock @mrt-06

vay buruşuk, alltaki oğlan nasıl yediriyor kendini bu sümsüğe