kız 2x02 de çok iyiydi neyse victoria yine hamile haftaya zaman atlaması olacakmışaa sıkılmıyormuu bu saraylı dizilerden afakanlar basar insana
kız 2x02 de çok iyiydi neyse victoria yine hamile haftaya zaman atlaması olacakmışaa sıkılmıyormuu bu saraylı dizilerden afakanlar basar insana
muhteşem yüzyılın çakmalarını buluyor gidip yabancı dizilerdede insan bunalır ayollkız 2x02 de çok iyiydi neyse victoria yine hamile haftaya zaman atlaması olacakmışyayınlanan afiş heyecanlandırdı@yatutarsa @cookies @mrt-06 @Aserat
Ekli dosyayı görüntüle 57045
Yuh 3.sezona mı geçtin3S12B
Grey's Anatomy
George'un babası öldü. Çok dramatik bi sahneydi. Türk versiyonundan daha iyi işlenmiş. Bravo valla.
Merediht ile Derek sahneleri sıkıcıydı.
McSteamy Alex ve kızılın hikayesi çok iyi. Kim kime dum Duma oldu iyice.
@ozgur2113
Yuh 3.sezona mı geçtin
Sarmaz diyordun ama dizi iyi izlettiriyor kendini dimi
Yang sevilmez mi ya benim en sevdiğim karakterlerdenBoş vakitte izliyorum. Yang'i bile sevmeye başladım.
Yang sevilmez mi ya benim en sevdiğim karakterlerdenArada çok bencil oluyor ama seviyorum
Off Off Off ne bölümler izliyoruz. Çok gerilimli çok duygusal beni aldı götürdü. Doktorlardan daha iyi gerçekten.
3x15 3x16
Feribot kazası efsane işlenmiş. Her karakter ayrı ayrı heyecan yaşattı. Izzie kendini kanıtladı. Harika iş çıkardı. O gerilirken ben gerildim çok iyi oynamış kız. George o çocuğu en son Cellie'nın ameliyatında bulduğunda ben rahatladım. Çok üzüldüm o kadına. Çok travmatik bi olay. Tüm olaylar çok travmatik çok etkili.
Alex'in o insanlar için çırpınışı, Addison'ın Meredith için yardımı çok dramatik bi bölümdü.
10/10 @ozgur2113
En beğendiğim bölümlerden biriydi o feribot vakası. Çekimleri, oyunculuklar her şey çok iyiydi
Sen böyle deyince yeniden başlayasım geliyor
sana @vadikızı bir tokadı çaksın da gör çakmayımuhteşem yüzyılın çakmalarını buluyor gidip yabancı dizilerdede insan bunalır ayoll@mrt-06
Senin izlediğin dizilerde hep türkiye işstanbul hakkında konusuyorlarsana @vadikızı bir tokadı çaksın da gör çakmayıneyse kız zoo 3x12 de geberdik zaten füzeleri yolladılar üstümüzebu arada kararı G5 diye bir oluşum verdi 5 büyük ülkenin temsilcileri yani dünya 5ten büyük değildir diyolla gizli mesajı çözdüm üst aklı mat etme konusunda @Doğu ve @Polat Şaşmaz ı geçtim@cookies @Harunnn60 @yatutarsa @xBUGRAx @mrt-06 @Yiğitt @Tolstoyevski
Ekli dosyayı görüntüle 57153
işte senin gibi çöp diziler izlemiyorumSenin izlediğin dizilerde hep türkiye işstanbul hakkında konusuyorlar
ben hiç istanbuldan bahseden yabancı dizi izlemedim galibaişte senin gibi çöp diziler izlemiyorum
ben hiç istanbuldan bahseden yabancı dizi izlemedim galibaişte senin gibi çöp diziler izlemiyorum
kız kurtulmuşuz G5 bizi kurtarmış duygulandımben hiç istanbuldan bahseden yabancı dizi izlemedim galiba
senin dizilerinde hep istanbulu konusuyorlar
ben hiç istanbuldan bahseden yabancı dizi izlemedim galiba
senin dizilerinde hep istanbulu konusuyorlar
Senmi ayarlıyorsun bu alt yazıları bee yılda 30 dizi izliyorum bir tane öyle diziye şahit olmadımkız kurtulmuşuz G5 bizi kurtarmış duygulandım@Harunnn60 @Yiğitt @Aserat @mrt-06 @cookies
Ekli dosyayı görüntüle 57177
senin izlediğin diziler hepfantezi üzerine o dizilerde olmaz böyle şeylerSenmi ayarlıyorsun bu alt yazıları bee yılda 30 dizi izliyorum bir tane öyle diziye şahit olmadım
Şu daredevillerin ortak süperkahraman dizisinde bir kadın türkçe 1 kelime söyledi bizde dublaj sanmıştık sonra yabancı dil götürdüler neysekisenin izlediğin diziler hepfantezi üzerine o dizilerde olmaz böyle şeyler
kız Tut dizisini izle 3 bölümcük çok tutulursun benceŞu daredevillerin ortak süperkahraman dizisinde bir kadın türkçe 1 kelime söyledi bizde dublaj sanmıştık sonra yabancı dil götürdüler neyseki@Harunnn60
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?