Bol kazalargotham ı iyi hatırlattın yine
zaten pll havası var dizide o yüzden CW ye rağmen diziye dalmak geliyor içimdenizlersem ilk cw kazam olacak
Bol kazalargotham ı iyi hatırlattın yine
zaten pll havası var dizide o yüzden CW ye rağmen diziye dalmak geliyor içimdenizlersem ilk cw kazam olacak
Hhahah seni kovmuş gibimi oldum neyse abancı dizi izlerken en azından aklın gözün başka şeyde olmaz ayollsenin yüzünden forumdan çıkmak zorunda kalıyorum şimdi en az üç bölüm yabancı dizi izlemeden geri gelmem imkansız hogatha
3%Bol kazalar
bu akşam izleyeceğim çok dizi var sanırım gotham yarına kalacak daha shingeki no kyujn in yeni bölümünü izleyeceğimHhahah seni kovmuş gibimi oldum neyse abancı dizi izlerken en azından aklın gözün başka şeyde olmaz ayoll
Yüzde 3'ü geçenlerde senin tosbağaya (@xemrexxx ) bişey hakkında örnek vermiştim3%
bu diziyi kaçırma
bu akşam izleyeceğim çok dizi var sanırım gotham yarına kalacak daha shingeki no kyujn in yeni bölümünü izleyeceğim@Tolstoyevski veya @MEnes ten bir haber alsak yeni bölüm çıkmış diye direk mikasa ya dalacağım
güzel bir dizi ben tesadüfen rastladım ilk bölümüne bakayım dedim devamı geldi anında sende bir 3% dene istersenYüzde 3'ü geçenlerde senin tosbağaya (@xemrexxx ) bişey hakkında örnek vermiştimBrezilya dizisi bilemiyorum nasıl çıkar. Önceliğim 13 why reason. Onun ilk bölümünü izledim 2ye geçemedim bi türlü böyle giderse ramazana sarkıtıcam gibiSen izlen mi 13 whyı?
Konu açılma ricasında sana hak veriyorum. Her sezon için olmasa da yeni çıkan dizi için genel bi başlık açılsın izleyen kişi forumdaşlarını etiketlesin kendi aralarında muhabbet döndürsün. Konusu açılması için illa imdbsi yüksek, populer dizi yada komedi olmak zorunda değildi.güzel bir dizi ben tesadüfen rastladım ilk bölümüne bakayım dedim devamı geldi anında sende bir 3% dene istersenbrezilya falan ama iyi gidiyor birde roller eşit bölüşülmüş öyle herşeyiyle öne çıkardıklar bir karakter yok o kısmınıda seviyorum işin
13 why reason ın ilk bölümüne bakmıştım oda ilginçti ama nedense devam etmemişim bunun bir nedenide artık yeni diziler konusunda forumda konu açılmaması? konu açılmayınca bazı dizileri gözden kaçırıyoruz... şu konuyu aç diyorduk @OzaN diyordu dur bakalım bir kaç izleyici çıksın öyle açarızondan sonra baktım herkes izlediği diziye veya izlemek istediği diziye konu açıyor ya da illaki bir konu açılması için kurbanlık tosuna girmek gerekirmiş gibi bir kaç kişinin bulunması şartı aranıyorbu yüzden artık yeni dizi konusu açın diye kimseye ricada bulunmayacağım kendi halime takılırım daha iyi
13 why da hannah güzeldi ama sırf onun için devam etmek isterdim insanın bakınca içi ferahlıyorduKonu açılma ricasında sana hak veriyorum. Her sezon için olmasa da yeni çıkan dizi için genel bi başlık açılsın izleyen kişi forumdaşlarını etiketlesin kendi aralarında muhabbet döndürsün. Konusu açılması için illa imdbsi yüksek, populer dizi yada komedi olmak zorunda değildi.
13 whyı heycanla devam edemeyen sanırım tekim diyordumneyse tek değilmişim.
Sen fantastik filan pek izlemezsin bunu beğendiysen vardır bir sebebi diyip bakarım. Ama bu aralar bakamam malum sezon sonu yaklaşti. Aradan döndü diziler. Şöyle bir ay geçse de biraz rahata ersem
Konu açılma ricasında sana hak veriyorum. Her sezon için olmasa da yeni çıkan dizi için genel bi başlık açılsın izleyen kişi forumdaşlarını etiketlesin kendi aralarında muhabbet döndürsün. Konusu açılması için illa imdbsi yüksek, populer dizi yada komedi olmak zorunda değildi.
13 whyı heycanla devam edemeyen sanırım tekim diyordumneyse tek değilmişim.
Sen fantastik filan pek izlemezsin bunu beğendiysen vardır bir sebebi diyip bakarım. Ama bu aralar bakamam malum sezon sonu yaklaşti. Aradan döndü diziler. Şöyle bir ay geçse de biraz rahata ersem
13 why'ın bayağı izleyicisi var sanırım, yorum konusu açalım isterseniz.13 why da hannah güzeldi ama sırf onun içind evam etmek isterdim insanın bakınca içi ferahlıyordu
fantastik sevmediğimi kim söylemiş severimama fazla ergenik olmayacak biraz daha ciddi bir konuya sahip olsa tabiki daha muhteşem olur
İlk bölümde kızın güzelliğinden zekası beni tavlamişti13 why da hannah güzeldi ama sırf onun için devam etmek isterdim insanın bakınca içi ferahlıyordu
fantastik sevmediğimi kim söylemiş severimama fazla ergenik olmayacak biraz daha ciddi bir konuya sahip olsa tabiki daha muhteşem olur
ben artık konu açın diye ricada bulunma faslını geçtim artık ne isterseniz onu açın hiç umrumda değil13 why'ın bayağı izleyicisi var sanırım, yorum konusu açalım isterseniz.
kıza bakmaktan zekasını çözmeye fırsatım olmamıştıkiİlk bölümde kızın güzelliğinden zekası beni tavlamişti
Tamam da niye sinirlendin şimdi.ben artık konu açın diye ricada bulunma faslını geçtim artık ne isterseniz onu açın hiç umrumda değilizleyeni varmı yokmuda hiç bilmiyorum
kıza bakmaktan zekasını çözmeye fırsatım olmamıştıki
Bence her yeni diziye açın13 why'ın bayağı izleyicisi var sanırım, yorum konusu açalım isterseniz.
Ben artık zekaya bakar oldum bu aralarben artık konu açın diye ricada bulunma faslını geçtim artık ne isterseniz onu açın hiç umrumda değilizleyeni varmı yokmuda hiç bilmiyorum
kıza bakmaktan zekasını çözmeye fırsatım olmamıştıki
yok seninle alakası yokTamam da niye sinirlendin şimdi.
Bence de öyle olmalı sonuçta yerli diziler bölümünde izleyen kaç kişi diye bakılmıyor.Bence her yeni diziye açınalt kategorilerde. İlla popi olması filan gerek yok yani
Ben artık zekaya bakar oldum bu aralar
Onlar eski Fav10'dan kalma manzaralar elticim artık üzülme.yok seninle alakası yokdaha öncede bir kaç diziye konu açalım demiştim @OzaN dur bakalım tosuna girecek kadar ortak bulalım öyle açarız demiştiöyle olunca ben artık tek takılmaya karar verdim senlik bir durum yok
işte madem öyle bişey arıyorsun 3% tam aradığın diziBence her yeni diziye açınalt kategorilerde. İlla popi olması filan gerek yok yani
Ben artık zekaya bakar oldum bu aralar
İşte gerçek halkın sorunlarını çözen gerçek bir başkanBence de öyle olmalı sonuçta yerli diziler bölümünde izleyen kaç kişi diye bakılmıyor.
Onlar eski Fav10'dan kalma manzaralar elticim artık üzülme.
Tamam bakıcam dedim daaişte madem öyle bişey arıyorsun 3% tam aradığın dizi
hepsi zeki.. zaten konu bu? dünya ikiye ayrılmış durumda yaşı 20 ye gelen insanlar sınava tabi tutuluyor ve bu sınavı anca yüzde üçü başarıyor ve bunlar dünyanın refaha kavuşmuş kısmına geçmeye hak kazanıyor ..İşte gerçek halkın sorunlarını çözen gerçek bir başkan
Tamam bakıcam dedim daaHangi kız zekalı orda
20yi geçip kazanamayanlar bi daha sınava giremiyor mu diye soru sorcam ama dizinin heycanını kendi ellerimle bitiricem. Neyse haftaya cuma bakmaya çalişcamhepsi zeki.. zaten konu bu? dünya ikiye ayrılmış durumda yaşı 20 ye gelen insanlar sınava tabi tutuluyor ve bu sınavı anca yüzde üçü başarıyor ve bunlar dünyanın refaha kavuşmuş kısmına geçmeye hak kazanıyor ..
zaten dizinin heyecanı o sorunun cevabında değil evet 20 yi geçenler bir daha giremiyor20yi geçip kazanamayanlar bi daha sınava giremiyor mu diye soru sorcam ama dizinin heycanını kendi ellerimle bitiricem. Neyse haftaya cuma bakmaya çalişcam
Açarsanız iyi olacak bi zahmet. Beğenmediğin eski Fav10'da çoktan açılmıştı.13 why'ın bayağı izleyicisi var sanırım, yorum konusu açalım isterseniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?