Tebrikler @sokak sanati başarıların daim olsun forumda kullanıcı adını çok başarılı bulduğum biri,ayrıca forumun enleri yarışmasında en iyi kullanıcı adı kategorisinde hep bulunur hediyelerin de yolda
Aynen bee o günleri özledim valla.
Tebrikler @sokak sanati başarıların daim olsunforumda kullanıcı adını çok başarılı bulduğum biri,ayrıca forumun enleri yarışmasında en iyi kullanıcı adı kategorisinde hep bulunurhediyelerin de yolda
Ohaaa partiye sigara sokabilmek için tanıdık bir adam kılığında gelmişler 😱😱😱 @ForumdashForumda varımda yazma isteğim yok. İlgi çekici bi şey yok.
Sağol kutlama için ama o zayn değil. Anca Çiğdem'i kandırırsın sen onu Zayn diye
Teşekkür ederim Çikocum konu ve güzel hediyeler için. Sarfettiğin sözlerde çok güzel.Ama hazırladığın video açılmıyor.
6 yıl önce sinir olarak açtığım bu forumda bu kadar takılacağım aklımın ucuna bile gelmemişti. Vay beee
??Aaa malesef dizi sahnelerine telif gelmiş cnm
Bu da içindeydi ayrıca çıkardım bak bakalım nasıl olmuş@xBUGRAx @Harunnn60 @xemrexxx @Yiğitt @Forumdash @eskici @dreamy @turkuazz @kerem @serhatt
Pis nefesinle konuyu kokuttun havalandırmayı açın ?A
Aaa ne bileyim onu çokmu tanıyorum ben sigarasına takılmıstımZayn sandığına inanamıyorum onu yaa
Aman forum sıkıcı napalım, artık konuştuğum insanları bile seçer oldum. Fazla kimseye güven olmayınca yada herkeste hava yastığı egosu olunca mesaj yazılmıyor işte.Sen çok mesaj yazıyorsun sanki bana diyene bakHem ben o kadar badireler atlattım kimse eritemedi yine bi şey olmaz bana
Teşekkür ederim bu arada. Hep beraber inş.
Allah allah iğneler gitti bir yere ama anlamadımAman forum sıkıcı napalım, artık konuştuğum insanları bile seçer oldum. Fazla kimseye güven olmayınca yada herkeste hava yastığı egosu olunca mesaj yazılmıyor işte.
Forumun yeni haline alışamadım daha foruma giriyorum aslında ama pek mesaj yazmıyorum bakıp çıkıyorumAaa sen nerelerdesin ayollYine bir varsın bir yok geberme sinyalleri geliyor
@serhatt gör gör herifin resmen beni bekliyorForumun yeni haline alışamadım daha foruma giriyorum aslında ama pek mesaj yazmıyorum bakıp çıkıyorum
Bu kadar kıskanacağını düşünmemiştim@serhatt gör gör herifin resmen beni bekliyorDizi izleyip yorum yapacamı bildiği için hala onlineForumu sen kapat yerleri de temizle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?