sokak sanati Forumda 6.Yılını Kutluyor !

Tebrikler @sokak sanati başarıların daim olsun :) forumda kullanıcı adını çok başarılı bulduğum biri,ayrıca forumun enleri yarışmasında en iyi kullanıcı adı kategorisinde hep bulunur :D hediyelerin de yolda :A

Bazen sinir bozucu olsa da sevdiğimiz bir arkadaşımız. :A

6. yılın kutlu olsun @sokak sanati. Bazı kişiler için "vay be 4 yıl olmuş" falan diyoruz ama senin için 6 yıl bile az geldi sanki hep bizimlesin. :) Yeni yılında hayatındaki boşluklar dolar umarım, tıpkı nickindeki boşluk gibi. :A

Forumda varımda yazma isteğim yok. İlgi çekici bi şey yok.:D

Sağol kutlama için ama o zayn değil. Anca Çiğdem'i kandırırsın sen onu Zayn diye:A
Ohaaa partiye sigara sokabilmek için tanıdık bir adam kılığında gelmişler 😱😱😱 @Forumdash
cd243a3fdd.jpeg

• Güldürdün
Reactions: sokak sanati
Teşekkür ederim Çikocum konu ve güzel hediyeler için. Sarfettiğin sözlerde çok güzel.:bhr: Ama hazırladığın video açılmıyor.:(

6 yıl önce sinir olarak açtığım bu forumda bu kadar takılacağım aklımın ucuna bile gelmemişti. Vay beee:D

Aaa malesef dizi sahnelerine telif gelmiş cnm :( :( :(

Bu da içindeydi ayrıca çıkardım bak bakalım nasıl olmuş :Z:Z:Z @xBUGRAx @Harunnn60 @xemrexxx @Yiğitt @Forumdash @eskici @dreamy @turkuazz @kerem @serhatt

Zayn sandığına inanamıyorum onu yaa:F
Aaa ne bileyim onu çokmu tanıyorum ben sigarasına takılmıstım :F @Forumdash

Sen yukarda hediyene bak diğerlerine alesef telif gelmiş emir deniz bebek nihal aslıhan beren saat oyuncularından sahneler yapmıstım karma acımadan telif koymuşlar :( :( :(

Sen çok mesaj yazıyorsun sanki bana diyene bak:A Hem ben o kadar badireler atlattım kimse eritemedi yine bi şey olmaz bana:A

Teşekkür ederim bu arada. Hep beraber inş.:A
Aman forum sıkıcı napalım, artık konuştuğum insanları bile seçer oldum. Fazla kimseye güven olmayınca yada herkeste hava yastığı egosu olunca mesaj yazılmıyor işte. :A

• Güldürdün
Reactions: sokak sanati