Tebrikler @sokak sanati başarıların daim olsun forumda kullanıcı adını çok başarılı bulduğum biri,ayrıca forumun enleri yarışmasında en iyi kullanıcı adı kategorisinde hep bulunur hediyelerin de yolda
Aynen bee o günleri özledim valla.Nice niceeeeeee hep beraber inş. @sokak sanati
Tebrikler @sokak sanati başarıların daim olsun forumda kullanıcı adını çok başarılı bulduğum biri,ayrıca forumun enleri yarışmasında en iyi kullanıcı adı kategorisinde hep bulunur hediyelerin de yolda
Ohaaa partiye sigara sokabilmek için tanıdık bir adam kılığında gelmişler 😱😱😱 @ForumdashForumda varımda yazma isteğim yok. İlgi çekici bi şey yok.
Sağol kutlama için ama o zayn değil. Anca Çiğdem'i kandırırsın sen onu Zayn diye
Teşekkür ederim Çikocum konu ve güzel hediyeler için. Sarfettiğin sözlerde çok güzel. Ama hazırladığın video açılmıyor.
6 yıl önce sinir olarak açtığım bu forumda bu kadar takılacağım aklımın ucuna bile gelmemişti. Vay beee
??Aaa malesef dizi sahnelerine telif gelmiş cnm
Bu da içindeydi ayrıca çıkardım bak bakalım nasıl olmuş @xBUGRAx @Harunnn60 @xemrexxx @Yiğitt @Forumdash @eskici @dreamy @turkuazz @kerem @serhatt
Pis nefesinle konuyu kokuttun havalandırmayı açın
Pis nefesinle konuyu kokuttun havalandırmayı açın ?A
Aaa ne bileyim onu çokmu tanıyorum ben sigarasına takılmıstım @ForumdashZayn sandığına inanamıyorum onu yaa
Aman forum sıkıcı napalım, artık konuştuğum insanları bile seçer oldum. Fazla kimseye güven olmayınca yada herkeste hava yastığı egosu olunca mesaj yazılmıyor işte.Sen çok mesaj yazıyorsun sanki bana diyene bak Hem ben o kadar badireler atlattım kimse eritemedi yine bi şey olmaz bana
Teşekkür ederim bu arada. Hep beraber inş.
Allah allah iğneler gitti bir yere ama anlamadımAman forum sıkıcı napalım, artık konuştuğum insanları bile seçer oldum. Fazla kimseye güven olmayınca yada herkeste hava yastığı egosu olunca mesaj yazılmıyor işte.
Forumun yeni haline alışamadım daha foruma giriyorum aslında ama pek mesaj yazmıyorum bakıp çıkıyorumAaa sen nerelerdesin ayoll Yine bir varsın bir yok geberme sinyalleri geliyor
@serhatt gör gör herifin resmen beni bekliyor Dizi izleyip yorum yapacamı bildiği için hala online Forumu sen kapat yerleri de temizleForumun yeni haline alışamadım daha foruma giriyorum aslında ama pek mesaj yazmıyorum bakıp çıkıyorum
Bu kadar kıskanacağını düşünmemiştim@serhatt gör gör herifin resmen beni bekliyor Dizi izleyip yorum yapacamı bildiği için hala online Forumu sen kapat yerleri de temizle
Tebrikler @sokak sanati nice yıllara