Tekrardan tebrik ederim @sokak sanati
Teşekkürler. Yalancı dedin bana olsun yinede teşekkürler..
Tekrardan tebrik ederim @sokak sanati
Yalancı falan demedim be abartmaTeşekkürler. Yalancı dedin bana olsun yinede teşekkürler..
Yalancı falan demedim be abartma
Vadi'yi bırakıyorum. Pusu'yuda izleyeceğim ama beni çok kırdınız. Ne demek oy için yalan söylüyorsun. Bu kadarda olmaz artık. Çok kırıldım..
@Maskeli Fedai Bişiler yumurtlamıs daha senle vadi sohbetleri edecezYalancı falan demedim be abartma
Bu karısıklıkları yaşaacaz gibi atacanda 90 açılmıstı şimdi altında sanırımKeşke söylemeseydimde konuyu açsaydın olmadı böyle
Hediye şahane. 4 efsane.
Gerken cevap zaten @Maskeli FedaiMito olduğunu,devlet görevlisi olduğunu biliyorum ama daha fazla zorlama beni. Bu sana artık son mesajım. Konuşmayacağım seninle..
Mito olduğunu,devlet görevlisi olduğunu biliyorum ama daha fazla zorlama beni. Bu sana artık son mesajım. Konuşmayacağım seninle..
Bu harbiden şaşırttı
Bu harbiden şaşırttı
Polat'ı sevmiyor kendisi.. @sokak sanatiArtık bu aşamaları geçelimde yoksa diziden soğutacan@sokak sanati
Polat'ı sevmiyor kendisi.. @sokak sanati
Sahnen iyiyse veririmBravo cidden bravo. Neyse kendini affettirmek istiyorsan sahneme iyi puan verirsin olur bited
Sahnen iyiyse veririm
Polat'ı sevmiyor kendisi.. @sokak sanati
3.Sezondan sonra zaten Polatlara ağırlık veriliyor ilk 55 bölümde olay farklı @sokak sanati pusuyu izlemesede olur ama iskenderli sezonlara baksın o ölünce bırakabilirBundan sonra bu konuda konuşmak istemiyorum. Sonra oy için yalan söylüyor deniliyor. Neyse..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?