sokak sanati 65.000'ler Kulübünde!

Sana bi indirecem göreceksin oklavayı.:A Bu ne. Bu konuda sadece Emir hediye edilebilir erkek olarak.:A

Sen baba olacaksın ama üzgünüm o duyguyu hiç tadamayacaksın :A
hhahah önce senin ecünnülerden paylastımkı şimdide hemen araya mustimide monte ettim hadi ben kaçar :Z:Z:Z

İyi puan verdiğim şarkı mı bu. O zaman sıkıntı yok.:A Çok incesin.:bhr:
Tabi cnm ms 2.sezonda musti sevmiyorum diyordun ilk yüksek puanını bu şarkıya almış final puanıda almıstık biz yaırşmacılar unutmayız puanlarımızı :A :A :A

Hem senin ruh halini anlatıyor aşk hayatın böyle olur büyük ihtimalle senin :F

Tabi cnm ms 2.sezonda musti sevmiyorum diyordun ilk yüksek puanını bu şarkıya almış final puanıda almıstık biz yaırşmacılar unutmayız puanlarımızı :A :A :A

Hem senin ruh halini anlatıyor aşk hayatın böyle olur büyük ihtimalle senin :F

Hangi hadsiz beni terk edecek kız. Bi yapıştırırım onun ağzına.:A Şarkıyı hatırladım. Ritim melodi efsane.:X

Tebrikler @sokak sanati, nice mesajlar dilerim. :X Hediyelerin:

Ariana'nın bu şarkısını çok sevmiştim ve ara sıra dinliyorum :D

Ve tabii ki Beren:

1383550_742855035731162_2003372800_n.jpg

Tebrikler @sokak sanati, nice mesajlar dilerim. :X Hediyelerin:

Ariana'nın bu şarkısını çok sevmiştim ve ara sıra dinliyorum :D

Ve tabii ki Beren:

1383550_742855035731162_2003372800_n.jpg

Dış macunu markası sandığınız Ariana'yı foruma sevdirdim.valla büyük sevaba girdim kızın hakkı geçti bana.:A @mrt-06 duş maçını diyen sendin dimi.:)

Seni Serenay'a oy verdiğin gün Beren fancluptan attık. Hediye dışında adını ağzına alma.:)))

Sana bi indirecem göreceksin oklavayı.:A Bu ne. Bu konuda sadece Emir hediye edilebilir erkek olarak.:A

Sen baba olacaksın ama üzgünüm o duyguyu hiç tadamayacaksın :A
Teknoloji ve bilim dünyası iyice açıldı saçıldı artık her sey mümkün. @Çiğdem- bile artık hamile kalabilir düşün artık yani. :A

kutlamaz olurmuyuz hiç 65bin defa lanetliyorum seni @sokak sanati :)
forumun emekli ihtiyarına şöyle bir hediye bırakalım :)

tenor.gif

Sen niye Kösem'den şutlandı dediği mesaja gülüyorsun. @Bully 'yi zaten kovduk Beren fan clup'ten o gülsün ama sen niye güldün. Olmamış o mesaj. Algı yapıyor. Bilinçli yaptıysan bu hareketi seni de kovacagim BSFC'dan.:):):)