sokak sanati 65.000'ler Kulübünde!

gıı @destere dizide @Çiğdem- yerine seni mi hamile bıraktı yoksa? :A
benim lanetim desem acaba yoksa tilki lanetimi buda hediyem foxun türkçesi:F @sokak sanati
is

öncelikle @Harunnn60 konu çok güzel :bhr::bhr::bhr:

@sokak sanati nin forumdan ayrılmadığına kaldığına en çok ben sevinmişimdir sanırım juri başkanı yapıp tekrar foruma alıştırma planlarımızda işe yaradı :Z:Z:Z

sana 3'ü 1 arada yapıyorum benden kolay kolay böyle hediyeler gelmez kıymetimi bil ayoll:A :A :A
PrE93Q.jpg

benim lanetim desem acaba yoksa tilki lanetimi buda hediyem foxun türkçesi:F @sokak sanati
is

Sen artık konularına beni etiketleme yoksa şikayet ederim ceza alırsın:A

öncelikle @Harunnn60 konu çok güzel :bhr::bhr::bhr:

@sokak sanati nin forumdan ayrılmadığına kaldığına en çok ben sevinmişimdir sanırım juri başkanı yapıp tekrar foruma alıştırma planlarımızda işe yaradı :Z:Z:Z

sana 3'ü 1 arada yapıyorum benden kolay kolay böyle hediyeler gelmez kıymetimi bil ayoll:A :A :A
PrE93Q.jpg

Sağol Kraliçe'm:bhr: Queen Vmve Teen Queen'lerim süsledi konuyu.:Z

bunu konundan kov konunun içine etmiş ayoll @sokak sanati :A
Ay ben merak ediyorum ya bi kalsam diyorum içimden bazen valla. Nasıl olur acaba?(b) Ama sonra diyorum çocuk nerenden fırtlicak diye.:A

Mahvetti konumu pis fantezileri ile zaten.:( Lanet gibisin Yıldırım.

Sezeryan ile aldırırsın rahim diktir:A

sen böyle yaptıkça doğuyu çağıyorum senmi bozdun ona bildirim gitmemesi için en iyisi @Çiğdem- oklava hediye etseydi iyi olurdu

Laa konuya beni etiketleme yoksa bitersin o kadar diyorum.:A

bunu konundan kov konunun içine etmiş ayoll @sokak sanati :A
Ayyyyyy kız senin saçını başını yolarım bak senin oklava varsa benim de suşi çubuklarım var. :A

Bi daha senin konun yazmam öyleyse. @destere den Bereninin çocuğu olur inşallah. :A

Ayyyyyy kız senin saçını başını yolarım bak senin oklava varsa benim de suşi çubuklarım var. :A

Bi daha senin konun yazmam öyleyse. @destere den Bereninin çocuğu olur inşallah. :A

@Harunnn60 ın kalbine inicek ayoll konunun halini görünce :A :A :A

@sokak sanati sanada bir musti hediye etmesem olmaz :A

ms de bana ilk yüksek puanımı bu şarkıya vermiştin içinde hiçbir torpil bulunmadan hemde tamamen kendin sevdiğinden al bakalım :Z:Z:Z

@sokak sanati sanada bir musti hediye etmesem olmaz :A

ms de bana ilk yüksek puanımı bu şarkıya vermiştin içinde hiçbir torpil bulunmadan hemde tamamen kendin sevdiğinden al bakalım :Z:Z:Z

Sana bi indirecem göreceksin oklavayı.:A Bu ne. Bu konuda sadece Emir hediye edilebilir erkek olarak.:A

Annelik en güzel duygu onun için değil. :love1:

Sen baba olacaksın ama üzgünüm o duyguyu hiç tadamayacaksın :A