öncelikle @Harunnn60 konu çok güzel
@sokak sanati nin forumdan ayrılmadığına kaldığına en çok ben sevinmişimdir sanırım juri başkanı yapıp tekrar foruma alıştırma planlarımızda işe yaradı
sana 3'ü 1 arada yapıyorum benden kolay kolay böyle hediyeler gelmez kıymetimi bil ayoll
Ay ben merak ediyorum ya bi kalsam diyorum içimden bazen valla. Nasıl olur acaba? Ama sonra diyorum çocuk nerenden fırtlicak diye.Hamile kalmaya gerek yok onu aşermek için.
sen böyle yaptıkça doğuyu çağıyorum senmi bozdun ona bildirim gitmemesi için en iyisi @Çiğdem- oklava hediye etseydi iyi olurduSen artık konularına beni etiketleme yoksa şikayet ederim ceza alırsın
@Çiğdem- bu resimleri sana yollarken çatırt diye ses geldi kızdan @sokak sanatiöncelikle @Harunnn60 konu çok güzel
@sokak sanati nin forumdan ayrılmadığına kaldığına en çok ben sevinmişimdir sanırım juri başkanı yapıp tekrar foruma alıştırma planlarımızda işe yaradı
sana 3'ü 1 arada yapıyorum benden kolay kolay böyle hediyeler gelmez kıymetimi bil ayoll
bunu konundan kov konunun içine etmiş ayoll @sokak sanati@Çiğdem- bu resimleri sana yollarken çatırt diye ses geldi kızdan @sokak sanati
bunu konundan kov konunun içine etmiş ayoll @sokak sanati
Ay ben merak ediyorum ya bi kalsam diyorum içimden bazen valla. Nasıl olur acaba? Ama sonra diyorum çocuk nerenden fırtlicak diye.
sen böyle yaptıkça doğuyu çağıyorum senmi bozdun ona bildirim gitmemesi için en iyisi @Çiğdem- oklava hediye etseydi iyi olurdu
Ayyyyyy kız senin saçını başını yolarım bak senin oklava varsa benim de suşi çubuklarım var.bunu konundan kov konunun içine etmiş ayoll @sokak sanati
Bi daha senin konun yazmam öyleyse. @destere den Bereninin çocuğu olur inşallah.Mahvetti konumu pis fantezileri ile zaten. Lanet gibisin Yıldırım.
Sezeryan ile aldırırsın rahim diktir
Laa konuya beni etiketleme yoksa bitersin o kadar diyorum.
Ayyyyyy kız senin saçını başını yolarım bak senin oklava varsa benim de suşi çubuklarım var.
Bi daha senin konun yazmam öyleyse. @destere den Bereninin çocuğu olur inşallah.
@Harunnn60 ın kalbine inicek ayoll konunun halini görünceMahvetti konumu pis fantezileri ile zaten. Lanet gibisin Yıldırım.
Sezeryan ile aldırırsın rahim diktir
Laa konuya beni etiketleme yoksa bitersin o kadar diyorum.
Ay ona bayram olur hit kazanıyor sayemde. Yoksa @sokak sanati 5 hit alacaktı konusu. Bana şükretsin.@Harunnn60 ın kalbine inicek ayoll konunun halini görünce
Ay ona bayram olur hit kazanıyor sayemde. Yoksa @sokak sanati 5 hit alacaktı konusu. Bana şükretsin.
Annelik en güzel duygu onun için değil.Hit kazandırmak için hamile bile kaldın valla helal olsun beni ne çok severmissin.
Iyyyy bu amatör kişilik de kim.@sokak sanati sanada bir musti hediye etmesem olmaz
ms de bana ilk yüksek puanımı bu şarkıya vermiştin içinde hiçbir torpil bulunmadan hemde tamamen kendin sevdiğinden al bakalım
@sokak sanati sanada bir musti hediye etmesem olmaz
ms de bana ilk yüksek puanımı bu şarkıya vermiştin içinde hiçbir torpil bulunmadan hemde tamamen kendin sevdiğinden al bakalım
Annelik en güzel duygu onun için değil.