Sohbet

Ne hakkinda konusmam gerekiyor?

Mesela "gözlerin çok güzel" "saçin çok güzel" "çok güzel gülüyorsun" felan mi diyeyim..

Yoksa güzel bir siir mi okuyayim:

"Gözlerin, dudakların alev alev çağırıyor yangınlara...öyle birşey var ki sende çözemediğim, insanı çılgınlıklara sürüklüyor....."

sokakta tanımadığın kızla ne işin var derim ilk olarak ama illaki tutturdun kızla konuşursun merhaba filan diyerek sohbetinin iyi olması lazım sıkıcı olmamalısın :d

- - - ekleme - - -

ben p....... Miyim kardeşim :d

o anlamda deİl taktİk😉

- - - Ekleme - - -

Ne hakkinda konusmam gerekiyor?

Mesela "gözlerin çok güzel" "saçin çok güzel" "çok güzel gülüyorsun" felan mi diyeyim..

Yoksa güzel bir siir mi okuyayim:

"Gözlerin, dudakların alev alev çağırıyor yangınlara...öyle birşey var ki sende çözemediğim, insanı çılgınlıklara sürüklüyor....."
Vay Furkan Sen Neymişsin be abi:D

Sokakta gördüğün kıza direk gözlerin güzel dersen olmaz soğur senden . Mesela yürüyorsanız merhaba filan dersin . Sonra oturalım bi yere filan dersin onun sana merhabadan aldığın cevaptaki sıcaklığa göre . Sonra oturursunuz filan o zaman gözlerin çok güzel filan dersin. Boş konuşmican espriyi fazla kaçırmican falan filan işte sen yerteneklisin :D

- - - Ekleme - - -

o anlamda deİl taktİk😉

- - - Ekleme - - -

Vay Furkan Sen Neymişsin be abi:D

Senin ne gibi sorunun var ?

Sokakta gördüğün kıza direk gözlerin güzel dersen olmaz soğur senden . Mesela yürüyorsanız merhaba filan dersin . Sonra oturalım bi yere filan dersin onun sana merhabadan aldığın cevaptaki sıcaklığa göre . Sonra oturursunuz filan o zaman gözlerin çok güzel filan dersin. Boş konuşmican espriyi fazla kaçırmican falan filan işte sen yerteneklisin :D

Yani Behlül gibi dudaklarina bakarak hemen öpme kizi diyorsan..

@çocuklarduymasin eeeh, bosuna senarist olmadik ya :D

- - - Ekleme - - -

Senin ne gibi sorunun var ?

Kızla bakıştım oda bana bakıyo tanıştık ama seni seviyorum diyeedim hemen amcamların yan dairesinde oturuyo

Kızla bakıştım oda bana bakıyo tanıştık ama seni seviyorum diyeedim hemen amcamların yan dairesinde oturuyo

Kızla konuş hemen seni seviyorum deme az flört et sinemeya filan davet et zaten sonra gerisi gelir . İltifatları yerinde ve zamanında yapmalısın ve ortak yönleririnizden konuş :D

Forum İstatistikleri

Konular
176,368
Üyeler
8,560
Son Üye
Mustafa06