Aaa ciddi bir şey yoktur umarım.Yani umarım sadece bir kaç günlük olur. Sağlık mevzuları. Zamanı gelince çıtlatırım elbet.
Aaa ciddi bir şey yoktur umarım.Yani umarım sadece bir kaç günlük olur. Sağlık mevzuları. Zamanı gelince çıtlatırım elbet.
Sadece onla kalsa iyi, bizim muhabbet atıyorum dizi hakkındaysa bir anda arabalardan bahsedebilirEvet fazla meraklı ve detaycı.![]()
Daldan dala konuyor ve bu da kafa karıştırıcı olabiliyor haklısın.Sadece onla kalsa iyi, bizim muhabbet atıyorum dizi hakkındaysa bir anda arabalardan bahsedebilir![]()
1 sene sorunun ne olduğunu çözmeye çalıştılar bir senede anca operasyon için nihayet vakit geldi. Buranın sağlık sistemi bu konuda berbat ama geçte olsa şifamızı bulacağız inşallahAaa ciddi bir şey yoktur umarım.![]()
İyi yaptın.1 sene sorunun ne olduğunu çözmeye çalıştılar bir senede anca operasyon için nihayet vakit geldi. Buranın sağlık sistemi bu konuda berbat ama geçte olsa şifamızı bulacağız inşallah
------
Sohbeti buraya taşıdım @serhatt
Diğer konuda abes kaçar yoksa![]()
Robot alma fikri nerden geldiAynaları iyi silmek lazım... Aynaya bakmak lazım.. Aynaya bakmadan kendini birşey sananlar oluyor bazen.. Hiç sormayın. 😉😉😉
@RüzgarGülü @Yakamoz-Asi @Royal_Highness @Mr.At @Zeyno @Angelica @EmreOzansoy @HollyDemon ☾☆ @xemrexxx
Beyin fırtınası yapıyoruz fena mı ? 9 kere 9 kaç yapar ?Bana ilgi değil, soruları ile kafamı karıştırıyor genelde![]()
![]()
Detay severizzzz bay yamukEvet fazla meraklı ve detaycı.![]()
Araba nerden çıktı şimdi Allah Allah ?Sadece onla kalsa iyi, bizim muhabbet atıyorum dizi hakkındaysa bir anda arabalardan bahsedebilir![]()
Semra Kaynana gibi fkfkfjfDaldan dala konuyor ve bu da kafa karıştırıcı olabiliyor haklısın.![]()
Geçmiş olsun neyin var. 😕1 sene sorunun ne olduğunu çözmeye çalıştılar bir senede anca operasyon için nihayet vakit geldi. Buranın sağlık sistemi bu konuda berbat ama geçte olsa şifamızı bulacağız inşallah
------
Sohbeti buraya taşıdım @serhatt
Diğer konuda abes kaçar yoksa![]()
Kediyi merak öldürürmüş.Beyin fırtınası yapıyoruz fena mı ? 9 kere 9 kaç yapar ?
Detay severizzzz bay yamuk(Lafım sana değil Mosi biliyor )
Araba nerden çıktı şimdi Allah Allah ?
Semra Kaynana gibi fkfkfjf
Geçmiş olsun neyin var. 😕
Açıkçası bankanın bir kampanyasından hediye çeki kazandık, kısa vadede evde olmayan bir ürün alayım dedim.Herkesde var,bendede olsun...Bütün gün evi silsin,süpürsünRobot alma fikri nerden geldi![]()
Tek tek diziyorsun çeyiziAçıkçası bankanın bir kampanyasından hediye çeki kazandık, kısa vadede evde olmayan bir ürün alayım dedim.Herkesde var,bendede olsun...Bütün gün evi silsin,süpürsün
Birde toz alıp,ütü yapanlarından çıksın ,direk sıraya gireceğim
Toz,ütü. çok sıkıcı geliyor..Cam silmek bile daha zevkli.
@Zeyno @Angelica @Royal_Highness @HollyDemon ☾☆ @Dante @xemrexxx @Yakamoz-Asi @Gizmen @Emre Ozansoy @Mr.At
Bende zaten televizyon yapımcıları yazdığım polisiye diziyi almıyor ismi Farklı PTT ye mühürlettirdim o zaman iyi dizi yazamıyordum @RüzgarGülüTek tek diziyorsun çeyizi@Yakamoz-Asi
Açıkçası bankanın bir kampanyasından hediye çeki kazandık, kısa vadede evde olmayan bir ürün alayım dedim.Herkesde var,bendede olsun...Bütün gün evi silsin,süpürsün
Birde toz alıp,ütü yapanlarından çıksın ,direk sıraya gireceğim
Toz,ütü. çok sıkıcı geliyor..Cam silmek bile daha zevkli.
@Zeyno @Angelica @Royal_Highness @HollyDemon ☾☆ @Dante @xemrexxx @Yakamoz-Asi @Gizmen @Emre Ozansoy @Mr.At
Tek tek diziyorsun çeyizi@Yakamoz-Asi
2013 te yazdığım senaryoyu hatırlıyormusun o yıldan tek kalan dizimEvlendirecegiz yakindasonra Forum da (!!) kurtulur bizde bizimle ugrasmasindan kurtuluruz, dimi @Royal_Highness
![]()
![]()
Adaylari hazirlayin dedemiz ceyiz kuruyor![]()
![]()
@Angelica @Zeyno @Emre Ozansoy @xemrexxx @Mr.At @HollyDemon ☾☆
Sizi bilmemde forumda kurtulmak isteyen vardır elbet, kim bilir 🤣🤣😂🤣🤣😂🤣Evlendirecegiz yakindasonra Forum da (!!) kurtulur bizde bizimle ugrasmasindan kurtuluruz, dimi @Royal_Highness
![]()
![]()
Adaylari hazirlayin dedemiz ceyiz kuruyor![]()
![]()
@Angelica @Zeyno @Emre Ozansoy @xemrexxx @Mr.At @HollyDemon ☾☆
Valla yalan yok, ütü makinem yok ama diger ikisi icin ayri bir odam oldugu dogrudur itiraf ediyorumSizi bilmemde forumda kurtulmak isteyen vardır elbet, kim bilir 🤣🤣😂🤣🤣😂🤣
Çeyiz değillll, ihtiyaçççç ihtiyaçççççççççç...
@RüzgarGülü @Yakamoz-Asi de çamaşır makinesi, kurutma makinesi, ütü makinesi olup, onlar için ayrı odası olduğunu biliyor muydun 🤪🤪🤪
@HollyDemon ☾☆ @xemrexxx @Royal_Highness @Mr.At @Zeyno @Angelica @EmreOzansoy @Dante
Biliyordum seni frank zengini 🤣🤣🤣🤣🤣Valla yalan yok, ütü makinem yok ama diger ikisi icin ayri bir odam oldugu dogrudur itiraf ediyorum![]()
![]()
@RüzgarGülü @Zeyno @Angelica @xemrexxx @Emre Ozansoy @Mr.At @Royal_Highness @HollyDemon ☾☆ @Dante