geldiğimden beri 3. hakaretin ben geldim sen gidiyorsunVallahi birşey demedim bu @xemrexxx pespayesi laf attı durduk yere ben direkt söylerim dedim olay bundan ibaret.
geldiğimden beri 3. hakaretin ben geldim sen gidiyorsunVallahi birşey demedim bu @xemrexxx pespayesi laf attı durduk yere ben direkt söylerim dedim olay bundan ibaret.
geldiğimden beri 3. hakaretin ben geldim sen gidiyorsun![]()
Seni oturma organından vuracağım tuvaletini tutamayacak ishal olacaksın.kavrukla arasına girmişsin seni vuracakmış uygun zamanda![]()
hesap yapıyorum ettiği kelimelerin total puanı kaç olur diye sonra @Dosi ye gönderirimRapor ettin mi bari![]()
Pespaye hakaret arasına girmiyor yalancı
Bu da hapse girsem diye bekliyor ha.Büyük merakla bekliyorum geliṣmeleri![]()
![]()
![]()
Bu da hapse girsem diye bekliyor ha.![]()
Ben seni ne zaman şikayet ettim?Bazen karma vurabiliyor![]()
Bu da hapse girsem diye bekliyor ha.![]()
onu domdom kurşusu vuracak ne karmasıBazen karma vurabiliyor![]()
Ben seni ne zaman şikayet ettim?![]()
onu domdom kurşusu vuracak ne karması![]()
Sakin yoldaşım tamam beni satmayacağını biliyorum zatenVallahi birşey demedim bu @xemrexxx pespayesi laf attı durduk yere ben direkt söylerim dedim olay bundan ibaret.
Kimler kimlerle beraber. Videolu halini atamıyorum tehlike arz ediyor.Vurmasını bekliyoruz![]()
Evde kapak çektim sesi geldi mi?Sakin yoldaşım tamam beni satmayacağını biliyorum zaten![]()
Kimler kimlerle beraber. Videolu halini atamıyorum tehlike arz ediyor.![]()
İstersen özelden fırlatayım.İyi bari arasıra yine frenliyorsun.![]()
İstersen özelden fırlatayım.![]()
Verme , gör diyeAman aman istemezözele cevap vermiyorum kimseye
![]()
Vurmasını bekliyoruz![]()
Sakin yoldaşım tamam beni satmayacağını biliyorum zaten![]()
12. melun gidince benKimler kimlerle beraber. Videolu halini atamıyorum tehlike arz ediyor.
------
Evde kapak çektim sesi geldi mi?![]()