@Dosi , @xemrexxx çarpığı beni şikayet ederse sonu böyle olacak.
@Bully @Angelica @serhatt @Yakamoz-Asi @Royal_Highness
@Bully @Angelica @serhatt @Yakamoz-Asi @Royal_Highness
Son düzenleme:
Gerçekten dinlenmeye çekildim, yoruldum. Gezmelerde değilim, foruma ayırdığım vakti kısıtladım diyelim.@serhatt sen bahsettiğin gibi cidden kafanı dinlenmeye aldın gibi. Yine gezmelerdemisin seni çok görmüyorum bu ara gibiyada aynı yerlerde dolanmadık
![]()
Bende uzun zaman sonra senin aksine foruma fazla vakit ayırdığım bir hafta olduGerçekten dinlenmeye çekildim, yoruldum. Gezmelerde değilim, foruma ayırdığım vakti kısıtladım diyelim.![]()
Çok yorma kendini.Bende uzun zaman sonra senin aksine foruma fazla vakit ayırdığım bir hafta olduAyın favori üyesi konuları vesile oldu tabi. Yarından itibaren yine durulma durumum olur (özellikle konu açma olarak).
Benim zayıf not aldığım reklam üniversite zamanındayken o da sinirimi bozdu çünkü kız ve erkeğin sevgilileri var diye sadece dans sahnesi yazdım çikolatayı aldıktan sonra Dans ederken bir birlerine aşık gibi bakarlar çikolata aşktır sloganını kullandım Saplantılı aşık bu iş burada bitmedi der. Reklam böyle biter @Dosi zaten not defterimde var öğretmenim istediği tarzda not defterimde var ama burası için sıkıntılı @Dosi @BullyBende uzun zaman sonra senin aksine foruma fazla vakit ayırdığım bir hafta olduAyın favori üyesi konuları vesile oldu tabi. Yarından itibaren yine durulma durumum olur (özellikle konu açma olarak).
Nerdeyse 24 saat uzaktım. DinlendimÇok yorma kendini.![]()
Türkiye’ye yollasınlar İrlanda’nın Nutellası çok şekerliydi İsveç’in nutellası Dahada şekerliydir 20 kat daha fazla şekeri olabilir
Çook severim de boykota girdiğinden uzun zamandır almıyorum
sihirli annem hepimiz biriz olan çocuk kitabıydı filmden önce e kitaptı Adaletin ve eşitliğin olmadığı ülkelerde olan her taraf sular altında kaldı Rusya’da sular altında kaldı İsrail bile Savaşlar katiller tecavüzcülerin olduğu yerler sular altında kaldı Türkiye’de sular altında kaldı hatta bütün Ortadoğu bile sular altında kaldı böyle bitti kitap Gogo’nun yaptığı buydu kitapta ben bundan daha mantıklı çocuk kitabı yazarım @12.Adam @BullyÇook severim de boykota girdiğinden uzun zamandır almıyorum