Sohbet & Muhabbet Konusu

@serhatt sen bahsettiğin gibi cidden kafanı dinlenmeye aldın gibi. Yine gezmelerdemisin seni çok görmüyorum bu ara gibi :A yada aynı yerlerde dolanmadık :A

• Güldürdün
Reactions: serhatt and 12.Adam
Gerçekten dinlenmeye çekildim, yoruldum. Gezmelerde değilim, foruma ayırdığım vakti kısıtladım diyelim. :A
Bende uzun zaman sonra senin aksine foruma fazla vakit ayırdığım bir hafta oldu :A Ayın favori üyesi konuları vesile oldu tabi. Yarından itibaren yine durulma durumum olur (özellikle konu açma olarak).

• Güldürdün
Reactions: serhatt
Bende uzun zaman sonra senin aksine foruma fazla vakit ayırdığım bir hafta oldu :A Ayın favori üyesi konuları vesile oldu tabi. Yarından itibaren yine durulma durumum olur (özellikle konu açma olarak).
Benim zayıf not aldığım reklam üniversite zamanındayken o da sinirimi bozdu çünkü kız ve erkeğin sevgilileri var diye sadece dans sahnesi yazdım çikolatayı aldıktan sonra Dans ederken bir birlerine aşık gibi bakarlar çikolata aşktır sloganını kullandım Saplantılı aşık bu iş burada bitmedi der. Reklam böyle biter @Dosi zaten not defterimde var öğretmenim istediği tarzda not defterimde var ama burası için sıkıntılı @Dosi @Bully

• Beğendim
Reactions: Dosi
Lisedeyken 9C deyken averaj takımını grup ikincisi yapıp Çeyrek finale yükselttim 9 puanla Turnuvanın şampiyonunu yendim Grubun son maçında kimsenin umudu yoktu ben teknik direktörlük yapıp motivasyonu sağladım inanıyorum sizde inanacağız yeniceğiz hatta gruptan çıkacağız @Bully

Sayın @Bully , lütfen danışmaya gelmeniz rica olunur. :A @Dosi
@12.Adam yapımcılar alsın diye başka bir polisiye dizi yazdım yapımcılar bakıyor bedava kısmına 19 dolar verecek paraları yok mu Poll filmde bakmaz hiç öyle siteye süreç filme güvenemiyorum polisiye diziyi hafta içi her güne atar bir de 95 sayfa 95 dakika @Bully
------

@12 Adam @Dosi

Madem eski başkan Tedesco’yu getirme yerine Stephen Bradley gelseydi madem genç bir teknik direktör alacaklardı Stephen Bradley’i alsaydı
@Bully
------

@12.Adam

Çook severim de boykota girdiğinden uzun zamandır almıyorum
sihirli annem hepimiz biriz olan çocuk kitabıydı filmden önce e kitaptı Adaletin ve eşitliğin olmadığı ülkelerde olan her taraf sular altında kaldı Rusya’da sular altında kaldı İsrail bile Savaşlar katiller tecavüzcülerin olduğu yerler sular altında kaldı Türkiye’de sular altında kaldı hatta bütün Ortadoğu bile sular altında kaldı böyle bitti kitap Gogo’nun yaptığı buydu kitapta ben bundan daha mantıklı çocuk kitabı yazarım @12.Adam @Bully
------

@HollyDemon ☾☆ @xemrexxx @Angelica

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: HollyDemon ☾☆