daha iyi olur sizi yok etme planlarımı daha rahat kurarım iş güç olmazsaAaaa senin bi yere kapatılma vaktin gelip geçmişti bile hadi yallah.![]()
:f
daha iyi olur sizi yok etme planlarımı daha rahat kurarım iş güç olmazsaAaaa senin bi yere kapatılma vaktin gelip geçmişti bile hadi yallah.![]()
Beni yok etmen için kıvrak bir zekaya sahip olman gerek göbeğe değil.daha iyi olur sizi yok etme planlarımı daha rahat kurarım iş güç olmazsa![]()
kız niye ben yok edeyim ; mafyatik birilerine veririm parayı parçan bile kalmazBeni yok etmen için kıvrak bir zekaya sahip olman gerek göbeğe değil.![]()
Spora giden fit dönebilecek adamın tekiyim ben
Zaten edemeyeceğin için öylesi yollara başvuruyorsun.kız niye ben yok edeyim ; mafyatik birilerine veririm parayı parçan bile kalmaz![]()
alakası yok param var elimi kirletmiyorum.Zaten edemeyeceğin için öylesi yollara başvuruyorsun.![]()
Paran başını yesin. .ssalakası yok param var elimi kirletmiyorum.![]()
Belli oluyor. .sso kadar çok yok![]()
Şimdi şişkolar düşünsün![]()
Aaaa senin bi yere kapatılma vaktin gelip geçmişti bile hadi yallah.![]()
Karbonhidratla zayıflama olsaydı şişmanlama derdi olmazdı![]()
Serhatı ezip yok ettiğim anlarAbuuu bu nee![]()
Neyse ki hafif sıyrıklarla atlatmıştım. .ss
Ben çok ilk yardım yaptım. Kendimde çok sağlıkla yaṣadıklarım oldu. Üstüne ṣimdi hastanede çalıṣıyorum. Huzur evinde bakım yaptım A'dan Z'ye askeri görevle. Sağlık önemli.
Hastanede nerede çalışıyorsun?
Doğru mu demiş işin uzmanı olarak bilirsinNeyse ki hafif sıyrıklarla atlatmıştım. .ss
Şimdi şişkolar düşünsün![]()
Aaaa senin bi yere kapatılma vaktin gelip geçmişti bile hadi yallah.![]()
Karbonhidratla zayıflama olsaydı şişmanlama derdi olmazdı![]()
Spora giden fit dönebilecek adamın tekiyim ben![]()
@Yakamoz-Asi çevirmeye yakalanmışAbuuu bu nee![]()
Doğru kere doğru.Doğru mu demiş işin uzmanı olarak bilirsin
Doğru mu demiş işin uzmanı olarak bilirsin
Doğru kere doğru.![]()
O sen olmayasın hani senin de göbeğin var ya@Yakamoz-Asi