Aaaa yaptırır @xemrexxx kaknemdir maknemdir ama yaptırır şimdi![]()
Yalnız ben altın diş yapılan kediyi sen olarak kastetmiştim![]()
Yer cüceleri kazanıyor meloş teyze pertYapmıştır eminim kedileri çok seviyor çünkü![]()
Hepsi olma ihtimali var 🤪
Bugün herkes @xemrexxx e takmış gibi
Sonuçta reyting kaynağı bnm forumunBugün herkes @xemrexxx e takmış gibi
Eeee hep o mu size takılacak
Hemen hemen hepsi ama en başta İlk, bana bulaşınca başına gelecekler öyle olur![]()
Bugünlük takıldılar sana, kendini nimetten sanma. Demek sen bizimle 26827282727 kere uğraşırken asıl Reyting kaynağı biz oluyoruzSonuçta reyting kaynağı bnm forumun![]()
Önemli olan senaryoyu yazan yani ben yoksa kim bakar sizeBugünlük takıldılar sana, kendini nimetten sanma. Demek sen bizimle 26827282727 kere uğraşırken asıl Reyting kaynağı biz oluyoruz![]()
Allah razı olsun. Sayende bugünlere geldimÖnemli olan senaryoyu yazan yani ben yoksa kim bakar size![]()
Zaten öyleyiz. Ben olmasam senin haddini bildiren gerçek yüzünü gösteren olmayacaktı.
Zaten öyleyiz. Ben olmasam senin haddini bildiren gerçek yüzünü gösteren olmayacaktı.![]()
Bugün herkes @xemrexxx e takmış gibi
Eeee hep o mu size takılacak
Hemen hemen hepsi ama en başta İlk, bana bulaşınca başına gelecekler öyle olur![]()
Sonuçta reyting kaynağı bnm forumun![]()
İlki bana benziyor gibiydi tost makinesine elini sokan , ben de açken yapabilirimHiç biriniz soğan baṣında ağlayan aç kediyi demediniz hayret![]()
Allah razı olsun. Sayende bugünlere geldim![]()
Ben bu olabilirimHiç biriniz soğan baṣında ağlayan aç kediyi demediniz hayret![]()