Sohbet & Muhabbet Konusu

Gitmesi diye biliyorum, rahmetli babaannem derdi. :A

Para çıkacak demek. Geçmiṣ olsun ama maaṣ için de hayırlı olsun. :A
İki farklı görüş var bakalım hangisi gerçekleşecek? :A
------

Para gelmesi de olabilir, gitmesi de olabilir, inanışa göre değişir bence :A

Senin için iyi yanından bakarsak zam alacaksın ve para gelecek inşallah sana :A

Çok harcama yaptın, sonrasında da para gelecek. 2 duruma da yorulabilir yani, birbirini nötrlemiş olur işte :A İnşallah gelen para harcamadan fazla olur :A
Başka fikri olan… :A

• Güldürdün
Reactions: Yakamoz-Asi
Gitmesi diye biliyorum, rahmetli babaannem derdi. :A

Para çıkacak demek. Geçmiṣ olsun ama maaṣ için de hayırlı olsun. :A

Para gelmesi de olabilir, gitmesi de olabilir, inanışa göre değişir bence :A

Senin için iyi yanından bakarsak zam alacaksın ve para gelecek inşallah sana :A

Çok harcama yaptın, sonrasında da para gelecek. 2 duruma da yorulabilir yani, birbirini nötrlemiş olur işte :A İnşallah gelen para harcamadan fazla olur :A
Maaş mecbur zamlanacak. Her sene bu dönemde olması gerekiyor ama geçen sene sendikaların anlaşması 7 ay sürmüştü :A bu sene erken anlaşıp açıklarlar umarım. Geçen sefer miktar hayal kırıklığı oldu. Bu sene belirsiz.

Büyük harcamalar yapacağım yani beklenen bir şey ama ben bu kaşınmayı iyi para alacağım olarak yorumlamak istiyorum :A

Maaş mecbur zamlanacak. Her sene bu dönemde olması gerekiyor ama geçen sene sendikaların anlaşması 7 ay sürmüştü :A bu sene erken anlaşıp açıklarlar umarım. Geçen sefer miktar hayal kırıklığı oldu. Bu sene belirsiz.

Büyük harcamalar yapacağım yani beklenen bir şey ama ben bu kaşınmayı iyi para alacağım olarak yorumlamak istiyorum :A
7 ay da uzunmuş. İnşallah erken anlaşıp açıklarlar ve geçen seferki hayal kırıklığı miktarın çok üzerine çıkılır :A

Aynen senin harcamalar yapacağın belli zaten, sürpriz olan büyük bir miktar zammın gelmesi olur :A Kaşınmayı da ona yoralım biz en iyisi :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Bakın ChatGPT ne dedi :A
@Dosi @Bully @Yakamoz-Asi @12.Adam

Screenshot_20250414_000441_Samsung Internet.jpg

Son düzenleme: