@xemrexxx çakma ajitasyon yaparken kameralara yakalanmışsın 

@Yakamoz-Asi @RüzgarGülü @The_Erinch
@Angelica @Zeyno @Mr.At @TenTen
Son düzenleme:
Kime ajitasyon yapmış@xemrexxx çakma ajitasyon yaparken kameralara yakalanmışsın
Aliye dizisi
Nedense bana da bu tespit doğru gibi geldi
Nedense bana da bu tespit doğru gibi geldi![]()
@xemrexxx Sende olmasan. bu ahali kimle uğraşacak laa..
10 iletinin 8 i senle ilgili ama sende kendi attığın 10 iletinin 8 ini başkalarının profillerine salladığına göre..
Beklenen hamleler olsa gerek![]()
![]()
![]()
![]()
Senaryoyu okumak için 20 dolar verir mi yapımcılar yada drama editörleri @AngelicaSonuna kadar katılıyorum![]()
Nedense bana da bu tespit doğru gibi geldi![]()
@xemrexxx'nin ortama uyum sağlama hızı ektedir;
@Angelica @Zeyno @The_Erinch @Yakamoz-Asi @RüzgarGülü @Mr.At @Gerekli24 @12.Adam @xdragxx
Üzerime oynuyor melunlar.ss@xemrexxx Sende olmasan. bu ahali kimle uğraşacak laa..
10 iletinin 8 i senle ilgili ama sende kendi attığın 10 iletinin 8 ini başkalarının profillerine salladığına göre..
Beklenen hamleler olsa gerek![]()
![]()
![]()
![]()
Hep senmi bizim üzerimize oynayacaksın yer cücesiÜzerime oynuyor melunlar.ss
Sanki sen selvi boylusunHep senmi bizim üzerimize oynayacaksın yer cücesi![]()
Sanki sen selvi boylusun![]()
Gitmesi diye biliyorum, rahmetli babaannem derdi.Bugün gün boyu sol avuç içim ara ara çok kaşındı. Bu farklı bir durum. Sol para gelmesi mi gitmesi mi?
Son zamanlarda çok harcama yapıyorum. Bir kaç harcama daha olacak büyük ama bir yandanda maaşlara zam gündemde. Farklı bir avuç içi kaşınması olduğu için belkide iyi bir maaş alacağım (inşallah )🤲![]()
Bugün gün boyu sol avuç içim ara ara çok kaşındı. Bu farklı bir durum. Sol para gelmesi mi gitmesi mi?
Son zamanlarda çok harcama yapıyorum. Bir kaç harcama daha olacak büyük ama bir yandanda maaşlara zam gündemde. Farklı bir avuç içi kaşınması olduğu için belkide iyi bir maaş alacağım (inşallah )🤲![]()
Para gelmesi de olabilir, gitmesi de olabilir, inanışa göre değişir benceBugün gün boyu sol avuç içim ara ara çok kaşındı. Bu farklı bir durum. Sol para gelmesi mi gitmesi mi?