Sohbet & Muhabbet Konusu

İyi dedin kral. Göreve dedim yok dediler neyse konuyu kapatmıştık .

Şakayı bırakalım da. Onların kendi tercihi saygı duymak gerekir :F

Yakamoz neyse de bully kardeşim hala genç belki senden küçüktür. Sen 29 olsan @Bully çekmemiş belki de :D
hızlı yaşamış @Bully o yüzden çabuk yıpranmıştır:D kimlikte 29 olsada yıpranma payını ekle 80 den aşağı değildir :A

Bu devirde evinde interneti olmayan kişi nerdeyse yok. İnternet cafe devri bitmedi mi daha sizin oralarda? :A
Artık daha çok kadın gidiyor ama çok küfür ediyorlar ve çoğu liseli oynadıkları oyun da LoL ve CS go :D
tabi çaylaklığın verdiği acemilik var henüz giriş kısmındayım olur böyle yaramazlıklar :A
------

hala var internet kafeler hemde bol oyun oynamak için varlar sanırım
Çok haylazsın :D

• Güldürdün
Reactions: tekin and Dosi
İyi dedin kral. Göreve dedim yok dediler neyse konuyu kapatmıştık .

Şakayı bırakalım da. Onların kendi tercihi saygı duymak gerekir :F

Yakamoz neyse de bully kardeşim hala genç belki senden küçüktür. Sen 29 olsan @Bully çekmemiş belki de :D
Yaşım 30+. 39 da olabilirim, 30 da. Hayal dünyana kalmış :D

Artık daha çok kadın gidiyor ama çok küfür ediyorlar ve çoğu liseli oynadıkları oyun da LoL ve CS go :D

Çok haylazsın :D
laf aramızda ben royal highness i ilk foruma girdiğimde royal haylaz diye okuyordum ama laf aramızda kalsın şimdi onunlada atışmayalım zaten başımız yeterince belada :A

• Güldürdün
Reactions: Bully and tekin
İnanmadım değil yaw.he he diye birşey vardı hatırladın mı :F

Az önce Taksim'de denizle turistlerle mi ne kesismistiniz bonus kafayla ne öyle birşey vardı o aklıma geldi. Buluşmanız vardı ya :F
dediğin şeyi tam anlamadım, yaw he he hanı sallıyorsun manasında bişey değilmi ben öyle anladım :D

• Güldürdün
Reactions: RüzgarGülü
İnanmadım değil yaw.he he diye birşey vardı hatırladın mı :F

Az önce Taksim'de denizle turistlerle mi ne kesismistiniz bonus kafayla ne öyle birşey vardı o aklıma geldi. Buluşmanız vardı ya :F
Vay, sen de forumdaydın o zamanlar demek :D Deniz ve bir zamanlar çok yakındık artık maalesef :D Bazen bir şeyler oluyor ve yollar ayrılmak zorunda kalıyor.
------

Onu bilmem ama @Bully ile ilgili bilgiyi nasıl bildin hemen şak diye onu anlat bakalım :D
Dimi dimi bunu bilebilmesi için hayatlarımızın kesişmiş olması gerekiyor eskiden beri :D