Daha dün mü ne bunun muhabbetini ettiler kendisi anlatsın sana
Ben adminken Profesör avatarı kullanırdım liderliği sembolize ettiği ve Profesör karakteri hoşuma gittiği için
2 cezadan 1 BAN. Bence diğerlerinin yanında gayet masumum. Bana yazan kişiler neler neler yapmış hey gidi hey. En masumları benim.Ben adama kaç kere ceza verdim. Bu mu “korumuş” halim
Sıradan bir ceza olarak kalmadı ama. Banlandın
2 cezadan 1 BAN. Bence diğerlerinin yanında gayet masumum. Bana yazan kişiler neler neler yapmış hey gidi hey. En masumları benim.
Ben adminken Profesör avatarı kullanırdım liderliği sembolize ettiği ve Profesör karakteri hoşuma gittiği için
@12.Adam da bana o yüzden Profesör der.
Kıyında bitsin bu çile.Yani arkadaṣlar @RüzgarGülü kısaca sizi cezalandırmam için yönetime dön, bu elemanları gönder, sonra yine emekli ol diyor.
------
Yani bende onu diyorum. Kıyacak halinden korksun. @12.Adam
Giyotin gibi tepemde bıçaktan sıkıldım.Ha o zaman sen onun mesajı yanlış anladın o kıyamaz dediği ben değil @Bully
Bilmiyor muydun ?
Daha dün mü ne bunun muhabbetini ettiler kendisi anlatsın sana
Adam. ŞerefeBen adminken Profesör avatarı kullanırdım liderliği sembolize ettiği ve Profesör karakteri hoşuma gittiği için
@12.Adam da bana o yüzden Profesör der.
Görünce sende bayılacaksın.
@RüzgarGülü hain planlarından haberimiz var onu bir yere not ettik tek güvencemiz masumiyetimizin herkes tarafından kabul görmesiYani arkadaṣlar @RüzgarGülü kısaca sizi cezalandırmam için yönetime dön, bu elemanları gönder, sonra yine emekli ol diyor.
------
Yani bende onu diyorum. Kıyacak halinden korksun. @12.Adam
@Yakamoz-Asi Hiç öyle birşey demedim yönetime dön diyorum sen ve @Bully için
Kıyında bitsin bu çile.
Giyotin gibi tepemde bıçaktan sıkıldım.
Bilmiyor muydun ?
Adam. Şerefe
🥂
Görünce sende bayılacaksın.
@RüzgarGülü hain planlarından haberimiz var onu bir yere not ettik tek güvencemiz masumiyetimizin herkes tarafından kabul görmesi
@Yakamoz-Asi Hiç öyle birşey demedim yönetime dön diyorum sen ve @Bully için
Bizden geçmiş ya RüzgarGülü medet ummasın bizdenBiz dönmeyiz gibi ya yani bende o motivasyon yok. @Bully dönsün
------
Senin arṣivde vardır paylaṣsana
------
Hem plan hem hain bana uymayan şeyler@RüzgarGülü hain planlarından haberimiz var onu bir yere not ettik tek güvencemiz masumiyetimizin herkes tarafından kabul görmesi
ÜzdüBiz dönmeyiz gibi ya yani bende o motivasyon yok. @Bully dönsün
------
Senin arṣivde vardır paylaṣsana
------
ÜzdüBizden geçmiş ya RüzgarGülü medet ummasın bizden
Emekliliğin tadına varmışız kim ister bu saatten sonra sorumluluk
Gel yanımıza sen de emeklilik gibisi yok Kafa öyle rahat oluyor ki anlatamam@Yakamoz-Asi @Bully siz o kadar emekliliği övdünüz. Bende mi sizin ekibe katılsam?
Ne kadar güzel cümleler 🤒🤬😱@Yakamoz-Asi @Bully siz o kadar emekliliği övdünüz. Bende mi sizin ekibe katılsam?
senin emekliliğin de çekilmez artıkın sıkıntıdan kime musallat olacağın da belli olmaz.ss@Yakamoz-Asi @Bully siz o kadar emekliliği övdünüz. Bende mi sizin ekibe katılsam?
Bilirim o duyguyu. 7 ay falan yaşamıştım o duyguyu galiba ama bunun en fazla 1 ayı en forumdaydım. Geri kalan süreç ara vermiştimGel yanımıza sen de emeklilik gibisi yok Kafa öyle rahat oluyor ki anlatamam
Yok şaka değilde ama ben emekli olursam foruma girmeyi bırakırım diye düşünüyorum, daha öncede öyle olmuştu o yüzden devam ettiriyorum ama bazen yoruyor. bazı mevzular oluyor ve soğuyorumÜzücü
Ne kadar güzel cümleler 🤒🤬😱
Onları ikna etmeye çalışırken sen nereye. Sakaysa bile komik değil 😷
Bir ara olmuştum ama forum ölü toprağı üstüne atınca geri dönmek zorunda kalmıştımsenin emekliliğin de çekilmez artıkın sıkıntıdan kime musallat olacağın da belli olmaz.ss
@Yakamoz-Asi @Bully siz o kadar emekliliği övdünüz. Bende mi sizin ekibe katılsam?
Siz niye gelmek istemiyorsanız bende o sebepten düşünüyor olamaz mıyım?Pes etmeyi sevmezsin sen. O yüzden boṣuna böyle sorular sorma.
Siz niye gelmek istemiyorsanız bende o sebepten düşünüyor olamaz mıyım?