Sohbet & Muhabbet Konusu

alışveriş veya gezip görmek için hafta sonları danimarkaya gittiğin oluyormu dosi ?
------

@Yakamoz-Asi nin memleketi hangi ülkeyle komşuysa o ülkenin dilini resmi dil yapmış :D küçük ülkelerin bağımsızlıklarını korumak için tarih boyu neler çektiğine bir örnek. kimseye yan gözle bakamıyorsun, alman kızınca ooo biz sizdeniz , fransa tersleyince vayy dostum fransa, italya zıplayınca kanki italya öyle öyle adamlar ip cambazı gibide olsa bağımsızlıklarını korumayı başarmışlar :D

yakamoz, diğer üç dili anladıkta romanşça nedir romalılar yok olalı asırlar oldu :D
10-20 bin kiṣinin bildiği bir dil tarihçesini bilmem :D

• Güldürdün
Reactions: tekin
Bir ara isteği vardı ama sonra vazgeçti :A
@Dosi nün orası soğuk ayrıca uzak ve öropanın gezilecek yerlerine uzak :X seninki tam merkezde ,ideal:A
Soğukluğumuzu bile nazar ettiniz :A yine ince ceketlere geçiş yaptık. +10 derecede ilerliyoruz.
alışveriş veya gezip görmek için hafta sonları danimarkaya gittiğin oluyormu dosi ?
------

@Yakamoz-Asi nin memleketi hangi ülkeyle komşuysa o ülkenin dilini resmi dil yapmış :D küçük ülkelerin bağımsızlıklarını korumak için tarih boyu neler çektiğine bir örnek. kimseye yan gözle bakamıyorsun, alman kızınca ooo biz sizdeniz , fransa tersleyince vayy dostum fransa, italya zıplayınca kanki italya öyle öyle adamlar ip cambazı gibide olsa bağımsızlıklarını korumayı başarmışlar :D

yakamoz, diğer üç dili anladıkta romanşça nedir romalılar yok olalı asırlar oldu :D
Norveç bize daha yakın ama daha çok onlar bize alışveriş için geliyorlar. Orası daha pahalıymış :A
İskandinavya ülkeleri İzlanda hariç gidip gezmişliğim var.
Hepsi bir birine benziyor :A
------

Buradan bildirim gelmiş. İsviçre’yi İsveç olarak algılamışsın başta :A @Yakamoz-Asi
------

2 saatlik farkın faydaları :A

Aa karanlık ve etrafı izleyemiyorsan işlerini halledersin o zaman otobüste :A İyi olmuş :A
Fayda mı zarar mı zamanla anlarız :A

Son düzenleme:
Bir ara isteği vardı ama sonra vazgeçti :A

Soğukluğumuzu bile nazar ettiniz :A yine ince ceketlere geçiş yaptık. +10 derecede ilerliyoruz.

Norveç bize daha yakın ama daha çok onlar bize alışveriş için geliyorlar. Orası daha pahalıymış :A
İskandinavya ülkeleri İzlanda hariç gidip gezmişliğim var.
Hepsi bir birine benziyor :A
------

Buradan bildirim gelmiş. İsviçre’yi İsveç olarak algılamışsın başta :A @Yakamoz-Asi
------

Fayda mı zarar mı zamanla anlarız :A
Ehem ehem ben zaten çok bilgili değilim oralar hakkında sonradan düzelttim. Oradan bildirim gelmiştir tabi sen yönetici olduğun için mesajı görmüşsundur :D

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Ehem ehem ben zaten çok bilgili değilim oralar hakkında sonradan düzelttim. Oradan bildirim gelmiştir tabi sen yönetici olduğun için mesajı görmüşsundur :D
Bilgilenmek için bu konuyu ve yorumları gözden geçirebilirsin :A

• Harika
Reactions: RüzgarGülü
Bilgilenmek için bu konuyu ve yorumları gözden geçirebilirsin :A
Teşekkürler bildirim gelmiş olabilir zaten ya. Yakamozu da editlemedim mesaj ekledim böyle bildirm gitmiş olması lazım. Senden öğreniyoruz zaten :D

• Güldürdün
Sen diyince farkettim. Alintilama harici bildirimlere dikkat etmiyorum genellikle :)
Bundan sonra bakmayı öğrenirsin. Önemli konularda bildirim yolladığımızda devamlı bilmeden kural ihlali yaparsan kellene vururuz :A bu durum mühim değil ama başka sıkıntılı yasal durumlu hatalar olursa yani (karikatür paylaşımı, korsana teşvik algılanan cümle ve site isimleri falan)

• Sinir Bozucu
Bundan sonra bakmayı öğrenirsin. Önemli konularda bildirim yolladığımızda devamlı bilmeden kural ihlali yaparsan kellene vururuz :A bu durum mühim değil ama başka sıkıntılı yasal durumlu hatalar olursa yani (karikatür paylaşımı, korsana teşvik algılanan cümle ve site isimleri falan)
Evet o kurallara uymak beni çok yoruyor o yüzden paylaşım yapmıyorum genelde yorum yazıyorum:D

Kurallar ah kurallar tarzım değil ama yaşamak için varız uymaya bu yüzden razıyız :)

Özgürlük bizim tek inancımız öyle yani işte. :D

• Beğendim
Evet o kurallara uymak beni çok yoruyor o yüzden paylaşım yapmıyorum genelde yorum yazıyorum:D

Kurallar ah kurallar tarzım değil ama yaşamak için varız uymaya bu yüzden razıyız :)

Özgürlük bizim tek inancımız öyle yani işte. :D
Sürekli bir şeyler oluyor mecbur kalınıyor.
Klip bölümündeki sabit konuya bak misal. O sanatçının paylaşılmış eski şarkılarını da bundan dolayı sildik ve paylaşım yasağı geldi. Bu kurallar aslında üyeleri koruma amaçlı.

Neyse ben uyuyayım. Çok geç oldu. Uykumu alırım umarım yarına. Geç başlayacak olmamdan dolayı bu saate kaldım
İyi geceler

• Harika
Sürekli bir şeyler oluyor mecbur kalınıyor.
Klip bölümündeki sabit konuya bak misal. O sanatçının şarkılarını da bundan sildik ve paylaşım yasağı geldi. Bu kurallar aslında üyeleri koruma amaçlı.

Neyse ben uyuyayım. Çok geç oldu. Uykumu alırım umarım yarına. Geç başlayacak olmamdan dolayı bu saate kaldım
İyi geceler
İyi geceler:)

• Harika