The_Erinch
Favori Üye
Bir hayvan olsaydım büyük ihtimal tembel hayvan olurdum.Bir sonraki etkinliğimi buldum...
En Favori Hayvan, Favorim geliyor
Ekli dosyayı görüntüle 90246
@Sherlock @MEnes @dreamy @MasacRE @Forumdash @Angelica @Emre Ozansoy @Tolstoyevski @Dosi @xdragxx @bazinga
😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
@Sherlock şuan tam ören tostçuların önünden yazıyorum sana :=)
Evrim demişken geçen gün numarasını vermiştim, ne yaptı acaba?@dreamy
Yazmadım, bir ara Telegram’a kaydolunca onun olduğu gruplara girmek gibi planlarım var ama
Enes, tüm çarşı değişmiş, tek sıra renkli dükkanlar yapılmış, çarşı genişlemiş. Yanyana 7 8 tane tostçu varya olm... :=)Çarşının bitimindekilerden bahsediyorsun herhalde abi.
Şamata falan vardı.
6 gündür Telegram'a girmiyor.Yazmadım, bir ara Telegram’a kaydolunca onun olduğu gruplara girmek gibi planlarım var ama
Bir dahaki girişine kadar halledeyim bari aradan çıksın...6 gündür Telegram'a girmiyor.
Bir dahaki girişine kadar halledeyim bari aradan çıksın...
Ona özelden günde kaç mesaj geliyordur kim bilir. Öyle bir özellik varsa yabancılara kapatmıştır bence mesajları.Mesaj atsam mı atmasam mı kararsızım bende.
Enes, tüm çarşı değişmiş, tek sıra renkli dükkanlar yapılmış, çarşı genişlemiş. Yanyana 7 8 tane tostçu varya olm... :=)
Ona özelden günde kaç mesaj geliyordur kim bilir. Öyle bir özellik varsa yabancılara kapatmıştır bence mesajları.
Telegram'ı dizi izlemek için kullanıyorum, o özellikler var mı bilgim yok.Ama araştırırım.Öyle bir özellik varsa da Evrim'in aklı ona çalışmaz, onun aklı sadece ortalığı karıştırmaya çalışıyor
İçini ferah tutmanı tavsiye ederim.Pimpiriklenmedim abim uyarı almasın diye ne olur ne olmaz dedim
İsveç'te var mı böyle Türk yemekleri?Çiğ köfte yaptım buyrun
İlk deneyimim.
Hafif acı ona göre
@MEnes @Sherlock @Tolstoyevski @xdragxx @The_Erinch @Angelica @MasacRE
Hiç de bilmiyorum kıvamında mı değil mi nasıl olur, nasıl anlaşılır...Çiğ köfte yaptım buyrun
İlk deneyimim.
Hafif acı ona göre
@MEnes @Sherlock @Tolstoyevski @xdragxx @The_Erinch @Angelica @MasacRE
Yok. Bir kaç restorant var, orda satılan ızgara vs çesitleri var (Adana, Urfa falan)İsveç'te var mı böyle Türk yemekleri?
O zaman özlersinYok. Bir kaç restorant var, orda satılan ızgara vs çesitleri var (Adana, Urfa falan)
Doğulu arkadaşlarımda yemişliğim var. Aynı ayarda, sadece daha az acılıHiç de bilmiyorum kıvamında mı değil mi nasıl olur, nasıl anlaşılır...
O zaman eline sağlık, aç karnına canımı da çektirdin helal olsun..Doğulu arkadaşlarımda yemişliğim var. Aynı ayarda, sadece daha az acılıkıvamı iyi iyi. Zaten şekil almasından belli oluyorbak içli köfte zamanı biraz kalın ama tadı iyi demiştim. Yani açık sözlüyüm. Bu güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?