Sanatsal bir çalışma olmuş...Ekli dosyayı görüntüle 100529
@Sherlock yoldaşımın 2021-2022 Sezonu Moda Kreasyonu
@bazinga @xdragxx @MEnes @Tolstoyevski @Dosi @Maskeli Fedai @S.G.A.T. @slhttnmtl @Emre Ozansoy @EmreCan @emreemreu @ömer karataş @Polat Şaşmaz @Aserat @Özgür @offensive @mesmeso61 @Yiğitt @yigit_00 @dreamy @The_Erinch @DarkLegenD @MasacRE @HeisenBerg @kerem @ömer karataş @Hazem @Afet Güçverir @xBUGRAx
İşimizi layıkıyla yerine getirmeye çalışmaktayım...Sanatsal bir çalışma olmuş...
Bu durumu takdir ediyorum, hem başka ne yapabilirim ki...İşimizi layıkıyla yerine getirmeye çalışmaktayım...
Sadece Yoldaşım mecnundan öğrendiklerimi gösterdim.Kendim ekstra bir şey katmadım... ( aslında katmıştı....Bu durumu takdir ediyorum, hem başka ne yapabilirim ki...
Ne zamandan beri böyle, tüm browserlarda mı aynı? Gizli pencerede de denedin mi?Avatarımı ayarlayamıyorum. @bazinga Ayarlanılmıyor, ayarlama imkanı yok daha doğrusu. Fotoğrafı seçtiğin an yerleşiyor, yerini oynatamıyorsun.
Başka tarayıcılara bakmadım. Böyle gözüküyor:Ne zamandan beri böyle, tüm browserlarda mı aynı? Gizli pencerede de denedin mi?
Şuan denedim ve ben de de öyle oluyormuş. Kendin dene daha net anlarsın? @DarkLegenDNe zamandan beri böyle, tüm browserlarda mı aynı? Gizli pencerede de denedin mi?
Şuan denedim ve ben de de öyle oluyormuş. Kendin dene daha net anlarsın? @DarkLegenD
Şu an düzeldi gibi?
Galiba o bahsettiğim etkinlik detayına da el attın?Şu an düzeldi gibi?
Dizinin konusunda yorumum hoşuna gitmiş diyorum ki diziyi sevdiğinizi sandım.Gerçekten de öyle mi?anlamadım ?
ha izlemiyorum sadece yorum'a katıldımDizinin konusunda yorumum hoşuna gitmiş diyorum ki diziyi sevdiğinizi sandım.Gerçekten de öyle mi?
Hangi bahsettiğin etkinlik detayı?Galiba o bahsettiğim etkinlik detayına da el attın?
Daha yeni geldim gerçi ama o üçgenler yok gibi en azından şimdilik
Edit: evet düzelmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?