O emojiye karşı tutumum öyle, mesajla alakası yoktu.
3.kez izleyişim oluyor
Hee doğru ya sen o emojiyi sevmiyordun vallaha unuttum 3.kez valla süpersin bende başlamıştım 18.bölüme geldim devamını getiremedim yazın izlim diyorum inşAllah
O emojiye karşı tutumum öyle, mesajla alakası yoktu.
3.kez izleyişim oluyor
Şu kibirli,ukala pp siler misin?@The_Erinch abi nerelerdesin sen yav.
Survivor’ın sonuna kadar bir aksilik olmazsa Poyrazcıyım abi.Şu kibirli,ukala pp siler misin?
Dün ki hareketi çok raharsız etti beni. Diziden dolayı konseyi izledim sadece.Survivor’ın sonuna kadar bir aksilik olmazsa Poyrazcıyım abi.
Ben herhangi yanlış bir şey görmüyorum, yalandan samimiyetle sarılacağına (Ayşe, Aleyna gibi) hiç sarılmasın daha iyi. Ben SMS gücüne güvenerek de yaptığını düşünmüyorum ayrıca.Dün ki hareketi çok raharsız etti beni. Diziden dolayı konseyi izledim sadece.
4 kere 1. çıkmanın verdiği özgüven ve kibirle yaptığı hareket çok sevimsizdi
Dora yı 2. yapan SMS , Poyrazıda biranda sondan 2. yapabilir.
"Saygı" diye bağırıp duracağına meydanlarda..Kızla usulen vedalaşsaydı, ne öyle hapishanede volta atma rolleri falan...Ben herhangi yanlış bir şey görmüyorum, yalandan samimiyetle sarılacağına (Ayşe, Aleyna gibi) hiç sarılmasın daha iyi. Ben SMS gücüne güvenerek de yaptığını düşünmüyorum ayrıca.
Bu arada burda yoksam bulacağın yeri biliyorsun 🤗🤪@The_Erinch abi nerelerdesin sen yav.
Ben de yoğunum bu aralar, cumadan sonra yazarım diyordum ama forumda görünce burdan yazayım dedim.Bu arada burda yoksam bulacağın yeri biliyorsun 🤗🤪
Napıyorsun İsotcum anlat bakalım.Ben de yoğunum bu aralar, cumadan sonra yazarım diyordum ama forumda görünce burdan yazayım dedim.
Selam abla.
Aleykum Selam.
DEK izledim. Bir foruma bakayım dedim.Nasılsınız bakalım
Üniversitelerin açılıp açılmayacağı konusunda herhangi bir tarih yok ama ben yine de açılma ihtimalini sıfır olarak görüyorum. Kendimi Eylül’e hazırladım.Napıyorsun İsotcum anlat bakalım.
Okul açılıyor mu Martta ?
------
@Afet Güçverir Atacanım vakit bol galiba eski dizilerin içindesin 😜
Reis marta açıyor okullarıÜniversitelerin açılıp açılmayacağı konusunda herhangi bir tarih yok ama ben yine de açılma ihtimalini sıfır olarak görüyorum. Kendimi Eylül’e hazırladım.
DEK izledim. Bir foruma bakayım dedim.
Saçmalıyor dizi artık ama Sultan Ve Ali Rıza iyi ki var.Nasıldı abi bölüm
İyiyim abla, ders çalışmadan önce foruma gireyim demiştim ben de.Nasılsınız bakalım
O üniversiteleri kapsamıyor diye biliyorum.Reis marta açıyor okulları
Saçmalıyor dizi artık ama Sultan Ve Ali Rıza iyi ki var.
------
https://twitter.com/x/status/1357077661680566275 @Angelica
İyiyim abla, ders çalışmadan önce foruma gireyim demiştim ben de.Sen nasılsın?
------
O üniversiteleri kapsamıyor diye biliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?