Sohbet & Muhabbet Konusu

@bazinga iyi akşamlar, İPad den film izlerken bir mesaj çıktı yanlışlıkla iptal seçeneği yerine abone ol seçeneğine elim kaydı. iPad de Uygulamalarda etkinlik diye bir ibare belirdi.Nasıl silebilirim.Lütfen bana yardımcı olur musun?
😭

İyi akşamlar, ne belirdi tam olarak anlamadım? Yanlışlıkla bir uygulama mı yüklendi?

@bazinga ya bir soru yönettim.Yoldaşına yardımcı olur musun?
Tam olarak anlamadım ama "takvimler" uygulamasında doğum günleri, tatiller gibi şeyler gösterilebiliyor eğer onlara abone olursan. Sanırım bu tarz bir abonelik başlatmışsın, eğer istemiyorsan takvimde gösterilmemesini düzenleme yapabilirsin uygulama içinden.

Reactions: 12.Adam
Uygulamalardaki Etkinlikler'e tıklayınca ne gözüküyor. Bu önemli bir şey değil bence. Takvime bir şeyler eklemişsindir en fazla ne olacak.
Ben kafaya takarım öyle deme Ozan lütfen yardımcı olur musun?

Orada saat saat ibaresi var.Uzun çizgi halinde

Geçmiş olsun
Sıkıntı yoktur inşAllah.
Teşekkür ederim, sıkıntı yok çok şükür ama yakın zamanda bu şekil bir sarsıntıyla karşılaşmamıştık. Ben genelde sakin olurum bu şekildeki durumlarda ama korkudan kilitlenmişim.
Zemin yumuşak olduğu için küçük sarsıntılar bile büyük hissediliyor burada. 5.2'yi sen düşün

Dediğini yaptım ibare kalktı bu sefer de uzun çizgi kalkmadı. @bazinga

Çok geçmiş olsun ablam ya

Reactions: hayret bi şey
Çok saol.Korktum biliyor musun? Kalp ritmim birden artmaya başlamıştı.

Reactions: Sherlock
Ay kıyamam korkma bu kadar ya bak enesle halletiniz işte
Huy işte, benim elektronik eşyama bir sıkıntı çıkınca üzülüyorum,kafama istemsizce takılıyor.Annem de öyle. Çok sevinince de bu sevinçten iştahım kapanıyor.Normalim iyi benim.
Duyguları uçlarda yaşamak bana göre değil.

Reactions: Angelica

Anlıyorum elinde değil ama yinede takmamaya çalış