The_Erinch
Favori Üye
Kolaylık diliyorum sanaBende şuan etkinliğin anketlerini ayarlıyorum. Kura işi falan
Kolaylık diliyorum sanaBende şuan etkinliğin anketlerini ayarlıyorum. Kura işi falan
Kim kaçıncı torbada belli mi?Bende şuan etkinliğin anketlerini ayarlıyorum. Kura işi falan
Kolaylık diliyorum sana
Evet belli olduKim kaçıncı torbada belli mi?
23:59 00:01Evet belli oldu39 şarkı olduğu için 8 grup ama yeni kurallar gereği günde 5 konu fazlası olmuyor, bende 4 grup açarım. Geri kalan 4 grubu ise 4 gün sonra açarım. Haftalık ilk tur olacak. Sonra duruma bakarım. Üyeleride yormadan hareket edeyim
Bence son derece kurallara uygun ben bu şekilde yapacağım. @Dosi23:59 00:01
Oran orantı tutmuyor. 40 şarkı olsaydı 40/8=5Evet belli oldu39 şarkı olduğu için 8 grup ama yeni kurallar gereği günde 5 konu fazlası olmuyor, bende 4 grup açarım. Geri kalan 4 grubu ise 4 gün sonra açarım. Haftalık ilk tur olacak. Sonra duruma bakarım. Üyeleride yormadan hareket edeyim
Hshshsjjajja23:59 00:01
Ona göre çektim ayarOran orantı tutmuyor. 40 şarkı olsaydı 40/8=5
Bu kez de tek sayı çıkıyor.Hshshsjjajja
Yok yok, olmaz öyle ama çok iyi fikirmiş
Bu şarkı dinleme olayı olduğu için günler geçsin. Diğer formatlarda 1er gün düşünebilirdim
Ona göre çektim ayarilk 7 grup 3 üst tura, son grup 2 tane üst tura çıkar
Çünkü bu benim sayıya karar verdiğim etkinlik değil.Bu kez de tek sayı çıkıyor.40'a neden tamamlamadın?Senden beklemezdim.Bu işi eline yüzüne bulaştırdın.
Özür dilerim. 3'e böl her gruba 13 şarkı düşsün.Çünkü bu benim sayıya karar verdiğim etkinlik değil.
Proje albümü ve 39 şarkı var albümde
Ekli dosyayı görüntüle 95786
İnsanlara 3 günde 39 şarkı dinle diyememÖzür dilerim. 3'e böl her gruba 13 şarkı düşsün.
Yalnız ben rüya gibi konuşamayabilirim.ne yapıyon ömer gibi konuşayım
Müzik fesadı geçirirler,hafazanallahİnsanlara 3 günde 39 şarkı dinle diyemem
Ben yaptım planlamayı. Şimdi ayarlıyorum
Yalnız ben rüya gibi konuşamayabilirim.
Ben anormal konuşuyor demedim.rüya normal konuşuyor zaten olsun
Ben anormal konuşuyor demedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?