Aaa peder bey nereye gidiyor?
Bizi zengin etmeye bir takım işler için memlekete gittiAaa peder bey nereye gidiyor?
Tamam tamam inandık sabahlamadığına.Her şey saat farkından oluyor.
Oooo zengo olursan bizi de görürsün artık.Bizi zengin etmeye bir takım işler için memlekete gittiama biraz dolaylı yollarsan gidecek burda biletler bulunmadı diye.
İnanmazsan inanma
Bugün sabahladım bunu inkar edemem. Maalesef etkenler bunu gerektirdi.
Dönerken saatler iyi. Uykuma mani olmaz
Uçaktaymış. Ben bir kaç saat rahat uyuyabilirim. Sonrası benim mesai yine başlar uyanabilirsem
bakarız durumaOooo zengo olursan bizi de görürsün artık.
Yok kız inandım da inanmadım gibi görünmüş gerçekten.
Uyandığında yorucu bir gün bizi bekliyor, işimiz çok bugün.
Geçenki cezada ufak tefek pürüzler çıkmıştı, bilemedim
Sabahlama rekoru kırmışsın maşallah elinde olmayan sebepten ötürü
Et onu et öldür fırıldak adamı.Geçenki cezada ufak tefek pürüzler çıkmıştı, bilemedim
Sabahlama rekoru kırmışsın maşallah elinde olmayan sebepten ötürüHerhalde şu anda uyuyorsundur
haklisin, neyse bu kez ceza olmasin. bir yandan gelmemesi iyi oldu. zaten yogundum hem forumda hem babamla mesaj trafigimdeGeçenki cezada ufak tefek pürüzler çıkmıştı, bilemedim
Sabahlama rekoru kırmışsın maşallah elinde olmayan sebepten ötürüHerhalde şu anda uyuyorsundur
Parantez reis doğruları söylerhaklisin, neyse bu kez ceza olmasin. bir yandan gelmemesi iyi oldu. zaten yogundum hem forumda hem babamla mesaj trafigimde
uyudum ama yeterli olmadi. Bu gece acisini cikararim (yine gec uyudu)
Yaratıcı ama iğrenç olmuş
Bu da Adana dan çıkardı ancak
Olabilir çünkü şu an dinçim o kadar ev temizliği yemek vs olmasına rağmenParantez reis doğruları söyler
Tam uyumamana, ev temizliği, yemek vs olmasına rağmen dinçmişsin maşallah bu ne enerjiOlabilir çünkü şu an dinçim o kadar ev temizliği yemek vs olmasına rağmen
Çok fazla yorgun olmakta geç uyumama sebep olur. Dün gece gibi.Tam uyumamana, ev temizliği, yemek vs olmasına rağmen dinçmişsin maşallah bu ne enerji
Olabilir çünkü şu an dinçim o kadar ev temizliği yemek vs olmasına rağmen
Tam uyumamana, ev temizliği, yemek vs olmasına rağmen dinçmişsin maşallah bu ne enerji
Redbull kanatlandırır.Çok fazla yorgun olmakta geç uyumama sebep olur. Dün gece gibi.
Enerjiyi herhalde yarına iş bırakmadığım için kaptımmental olarak rahatlama diyoruz biz buna. 6 saatlik uyku beni normal rutinime çevirir
Enerjinin getirdiği sonuçlar bunlarBildirimlerden başım döndü
Birazdan kendime vakit ayırmaya çekilirimEnerjinin getirdiği sonuçlar bunlarBile bile lades, durumu kabulleneceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?