Sohbet & Muhabbet Konusu

• Beğendim
Reactions: The_Erinch
Güle güle 👋
------

Ahhahb pul biberi de neymiş ben cin biberi yiyorum hatta marka da vereyim berrak acı biber turşusu. :A
Baktım görsellerden, maşallah. Çok acıdır o, ben anca tadımlık az bi şey yerim.

Sen bi oturuşta kaç tane yersin? :A
sevgili @Dosi 'ye de dun yorum da yazdigim cayanne biberi benim ^biber listem de ilk sirada . klasik pul biberini ise - aliskanlik dan kullanirim(corbalar vs) .

^cin biberi nedir yeni duydum , orj ismi nedir ?
🙄
tanim ; bildigim , asya ve latinler > genel aci ^biber konusun da farkli level'de ler .

@xemrexxx

• İlginç
  • Beğendim
Reactions: Dosi and xemrexxx
sevgili @Dosi 'ye de dun yorum da yazdigim cayanne biberi benim ^biber listem de ilk sirada . klasik pul biberini ise - aliskanlik dan kullanirim(corbalar vs) .

^cin biberi nedir yeni duydum , orj ismi nedir ?
🙄
tanim ; bildigim , asya ve latinler > genel aci ^biber konusun da farkli level'de ler .

@xemrexxx
biber mi hiç sevmem :(

sevgili babacığıma bir iki saate gerçekleşecek olan uçak yolculuğuna binene kadar eşlik ettiğim için bu gece geç uyuma durumu olacak. (Sabahlamak ile ilgili konuşmalarım olan @Bully ve @serhatt ’a açıklamış olayım :A

Artık aktarma kısmını kendi başına halletsin, veya uykumdan uyanırım bilemiyorum:A

sevgili babacığıma bir iki saate gerçekleşecek olan uçak yolculuğuna binene kadar eşlik ettiğim için bu gece geç uyuma durumu olacak. (Sabahlamak ile ilgili konuşmalarım olan @Bully ve @serhatt ’a açıklamış olayım :A

Artık aktarma kısmını kendi başına halletsin, veya uykumdan uyanırım bilemiyorum:A
Aaa peder bey nereye gidiyor? :A

Tamam tamam inandık sabahlamadığına. :A Her şey saat farkından oluyor. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Aaa peder bey nereye gidiyor? :A

Tamam tamam inandık sabahlamadığına. :A Her şey saat farkından oluyor. :A
Bizi zengin etmeye bir takım işler için memlekete gitti :A ama biraz dolaylı yollarsan gidecek burda biletler bulunmadı diye.

İnanmazsan inanma :A

Bugün sabahladım bunu inkar edemem. Maalesef etkenler bunu gerektirdi.
Dönerken saatler iyi. Uykuma mani olmaz :A
Uçaktaymış. Ben bir kaç saat rahat uyuyabilirim. Sonrası benim mesai yine başlar uyanabilirsem :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and serhatt
Bizi zengin etmeye bir takım işler için memlekete gitti :A ama biraz dolaylı yollarsan gidecek burda biletler bulunmadı diye.

İnanmazsan inanma :A

Bugün sabahladım bunu inkar edemem. Maalesef etkenler bunu gerektirdi.
Dönerken saatler iyi. Uykuma mani olmaz :A
Uçaktaymış. Ben bir kaç saat rahat uyuyabilirim. Sonrası benim mesai yine başlar uyanabilirsem :A
Oooo zengo olursan bizi de görürsün artık. :A

Yok kız inandım da inanmadım gibi görünmüş gerçekten. :A

Uyandığında yorucu bir gün bizi bekliyor, işimiz çok bugün. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Oooo zengo olursan bizi de görürsün artık. :A

Yok kız inandım da inanmadım gibi görünmüş gerçekten. :A

Uyandığında yorucu bir gün bizi bekliyor, işimiz çok bugün. :A
bakarız duruma :A

Uyandığımda ilk işim kahvaltı yapıp ev işinden sonra para harcamak için alışverişe gitmek :A. Bugün indirim var. Black Friday tarzı Noelin ertesi gün olan indirimi. Elektronik bir kaç eşya lazım eve.

Ben çok yoruldum umarım yatarım şimdi :A telefonumda dinlensin yazık :A
Şarj 86 (buraya yazayım) forum oyunlarından gına geldi. Bir kaç normalde düzenli yorum yaptığım konular harici bulaşmayacağım :A
Haydi ben bu kez cidden kaçtım :F
Çıkış yaparak kaçacağım. Daha kolay :A

• Güldürdün
Reactions: serhatt and 12.Adam
Gelmedin hain :A alıştık artık :A @Bully bir ceza daha mı vereceğiz bu durumda? :A
Geçenki cezada ufak tefek pürüzler çıkmıştı, bilemedim :A

Sabahlama rekoru kırmışsın maşallah elinde olmayan sebepten ötürü :A Herhalde şu anda uyuyorsundur :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi and 12.Adam
Geçenki cezada ufak tefek pürüzler çıkmıştı, bilemedim :A

Sabahlama rekoru kırmışsın maşallah elinde olmayan sebepten ötürü :A Herhalde şu anda uyuyorsundur :A
haklisin, neyse bu kez ceza olmasin. bir yandan gelmemesi iyi oldu. zaten yogundum hem forumda hem babamla mesaj trafigimde :A:A
uyudum ama yeterli olmadi. Bu gece acisini cikararim (yine gec uyudu) :A

• Güldürdün
Reactions: Bully and 12.Adam
Kedolarım benim 💕😍🥰😘

@Angelica altın gününü bırak kedilerle ilgilen :X
IMG_5329.jpeg

• Güldürdün
Reactions: Angelica

Forum İstatistikleri

Konular
176,322
Üyeler