Ayol son derece mutahasıp bir hayatım var.Senin hayatın halka açık tv lerde yayınlanamaz belki netflixte![]()
Ayol son derece mutahasıp bir hayatım var.Senin hayatın halka açık tv lerde yayınlanamaz belki netflixte![]()
bunu son söyleyen gülistan çakaler in kocası dost tutmuştuAyol son derece mutahasıp bir hayatım var.![]()
bunu son söyleyen gülistan çakaler in kocası dost tutmuştu![]()
@serhatt gibi başarılı bir yöneticiyi attırmak gibi bir hataya düşmem benBenden duymuş olma @Angelica senin tatil görüntülerini yayıyormuş etrafatürlü iftiralarla @Dosi nin aklını karıştırıp seni yönetimden attıracakmış
@Emre Ozansoy da var diyorlar komplonun içinde
Sana çok güven olmaz yine de@serhatt gibi başarılı bir yöneticiyi attırmak gibi bir hataya düşmem ben![]()
Ay bunun için kılımı kıpırdatmam.
Benim eskiden ev arkadaşım vardı İrlanda’ya gideceğim diye kedilere baksın diye kız idi o eski kayıtlar vardır birde ben İrlanda’da bir kıza aşık oldum direk pandemi çıktı birde İrlanda’da ki iğneden korkuyordu Eski ev arkadaşım başka kızdan hoşlandığımı bildiği halde ondan hoşlandığımı şüphe etti zaten aklım İrlanda’daydı isteğimden dönmedim lise olayından haberin var mı Turgut Özal Anadolu lisesi yaz ortaya çıkar senaryoma ekleyeceğim @Dosi @xemrexxx@serhatt gibi başarılı bir yöneticiyi attırmak gibi bir hataya düşmem ben![]()
Geberesiceler.ssAy bunun için kılımı kıpırdatmam.![]()
Mmmmm nays bir adam.
Bu daha naysMmmmm nays bir adam.![]()
Her ikisi de.
Aaaa kuduruklara bak sosyal medyada fiyat da veriyorlarHer ikisi de.![]()
Dokunmak da pahalıymış.Aaaa kuduruklara bak sosyal medyada fiyat da veriyorlar
Kesss.