İkisine de maşşşşallah.
İkisine de maşşşşallah.
Sana da hep böyle iş teklifleri geliyormuşİkisine de maşşşşallah.![]()
Barmen'in tipi göreydik keşkem. .ss
Çok Erkanlar düşürmüş diyolla senin içinBarmen'in tipi göreydik keşkem. .ss
Ben lise zamanında sınıfımın teknik direktörlüğünü yaparken Kalecisiz defanssız ve forvetsiz takım çeyrek finale çıkardım birde o turnuva şampiyonunu hem grubun son maçında yendim adamlar gittiler kupayı aldılar finalde @RüzgarGülü @12.Adam @BullyÇok Erkanlar düşürmüş diyolla senin için
Kuru iftira. .ssÇok Erkanlar düşürmüş diyolla senin için
Çiğdem ablan olsa bunu kesin düşürürdü senin gibi inkar da etmezdiKuru iftira. .ss
Iyyy çok sarı..Çiğdem ablan olsa bunu kesin düşürürdü senin gibi inkar da etmezdi
Caddebostan sahilde tempolu yürüyüş yapıyor dediler senin içinIyyy çok sarı..
Tatlım ben Kandilli'den Bebek'e geçiyorum, Cadde ters kalıyor bana.Caddebostan sahilde tempolu yürüyüş yapıyor dediler senin için
oralar suriyeli doldu demişlerdi en son ama herkesin tercihi kendine tabiTatlım ben Kandilli'den Bebek'e geçiyorum, Cadde ters kalıyor bana.![]()
Asıl Cadde doldu ayol sen uyu.oralar suriyeli doldu demişlerdi en son ama herkesin tercihi kendine tabi![]()
Yine senin kısmetini çalmışlar halbuki çok uyumlu olursunuzAsıl Cadde doldu ayol sen uyu.![]()
küfürlü içerik paylaşıp @Dosi den tokadı yiyecektin yine
Gel sende canın çekerküfürlü içerik paylaşıp @Dosi den tokadı yiyecektin yine
neyse @serhatt la @Emre Ozansoy stada doğru yola çıkmış bunlarla birlikte izlemek için![]()
seni masaya meze yaparımGel sende canın çekerOranı buranı kurcalarsın.
Bu görseldekiler yemekten önce aperatif diye seni yer.Kemiklerini de köpeklere atar.seni masaya meze yaparım![]()
Offf Doğukan aşım da orada hemen gidiyorum.küfürlü içerik paylaşıp @Dosi den tokadı yiyecektin yine
neyse @serhatt la @Emre Ozansoy stada doğru yola çıkmış bunlarla birlikte izlemek için![]()
sadece doğukanla yetinmezsin gibi, ortaya karışık bir şeyler yaptırırsınOfff Doğukan aşım da orada hemen gidiyorum.![]()