Barış'la Kubi de gelebilir.sadece doğukanla yetinmezsin gibi, ortaya karışık bir şeyler yaptırırsın
Barış'la Kubi de gelebilir.sadece doğukanla yetinmezsin gibi, ortaya karışık bir şeyler yaptırırsın
Yanlarına 3.olmak istediğin ikiliBarış'la Kubi de gelebilir.
Tercihim yerli malları.Yanlarına 3.olmak istediğin ikili
Bende neden berabere kaldık diyordumBu görseldekiler yemekten önce aperatif diye seni yer.Kemiklerini de köpeklere atar.@serhatt @Angelica @Yakamoz-Asi @Emre Ozansoy
Bunları istememen iyi
reyiz bak @Emre Ozansoy en son bu doktora gitmiş artık başına ne geldiyse sesi soluğu çıkmıyorBu bölümü hatırlıyormusun bu bölümden sonra yılbaşına kadar yayınlanmadı Sihirli annem in 2003 versiyonunda 80.Bölümü hatta devam edecek diye bitirdi @xemrexxx
reyiz bak @Emre Ozansoy en son bu doktora gitmiş artık başına ne geldiyse sesi soluğu çıkmıyorbelki habersiz gitti diye @serhatt öldürmüştür ne dersin
Büyü senin işin.
büyü bilmemek de senin yeteneksizliğin bilsen zaten bu kadar yılı bunsuz geçirmezdinBüyü senin işin.
Allah korkum var benim. Öylesi şeylerle işim olmaz.büyü bilmemek de senin yeteneksizliğin bilsen zaten bu kadar yılı bunsuz geçirmezdin
senin bu hallerin ayni kayniş seviyesinde inandırıcıAllah korkum var benim. Öylesi şeylerle işim olmaz.
Kimseyi inandırmak gibi bir derdim yok.senin bu hallerin ayni kaniş seviyesinde inandırıcı
Benden duymuş olma @Angelica senin tatil görüntülerini yayıyormuş etrafaKimseyi inandırmak gibi bir derdim yok.
Bu saçmalıklarını senaryoya dök de para kazanırsın belki Flash tv'ye satıp.Benden duymuş olma @Angelica senin tatil görüntülerini yayıyormuş etrafatürlü iftiralarla @Dosi nin aklını karıştırıp seni yönetimden attıracakmış@Emre Ozansoy da var diyorlar komplonun içinde
Senin hayatın halka açık tv lerde yayınlanamaz belki netflixteBu saçmalıklarını senaryoya dök de para kazanırsın belki Flash tv'ye satıp.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?