Forumun ahlak polisiyim neticedeBundan sananeee??![]()
Forumun ahlak polisiyim neticedeBundan sananeee??![]()
Sen, @Bully @Yakamoz-Asi @DarkLegenD i de böyle dolandırmışlarBelli etmiyor. Öncesini bilmesem fena değil derim![]()
Hmm tek eksiğin ahlakın.Forumun ahlak polisiyim neticede![]()
Sen körsen napayımHmm tek eksiğin ahlakın.![]()
Sen şizofrensen biz ne yapalım?Sen körsen napayım![]()
Ayol körküğünüb kanıtı var mesela Tuba büyüküstüne çirkin diyorsun yani soralım @Yakamoz-Asi de kör der sanaSen şizofrensen biz ne yapalım?![]()
Çirkin değil ki, onu nereden uydurdun?Ayol körküğünüb kanıtı var mesela Tuba büyüküstüne çirkin diyorsun yani soralım @Yakamoz-Asi de kör der sana
Sen iddianı kanıtla bakayım![]()
Ayol körküğünüb kanıtı var mesela Tuba büyüküstüne çirkin diyorsun yani soralım @Yakamoz-Asi de kör der sana
Sen iddianı kanıtla bakayım![]()
Diyemez kimse diyemez
------
Hemde o yasta 😱 😱
Dili kullanmak konusunda yetenekliymişÇirkin değil ki, onu nereden uydurdun?![]()
Dili kullanmak konusunda yetenekliymiş
Güzel kadın bulunca senNe yorum yapsam bilemedim![]()
Arka Sokaklar neden her çözüm sürecinde cevheri çıkartıyor ben olsam bütün Mesut’un Nizip’te ölen eski ekibini ortaya çıkarırım ölmemiştir birileri saklamış diye hatta kötü işlerde kullanabilirler @Yakamoz-AsiBir yandan cok fena üzdü, bir yandan güldürdü.![]()
Senin üzerinde sergileyebilir yeteneklerini.Dili kullanmak konusunda yetenekliymiş
Ayol çocuk 18 yaşında senin gibi sibyancı değilimSenin üzerinde sergileyebilir yeteneklerini.![]()
Sıbyancı olsam sana paslamazdım hoşt.Ayol çocuk 18 yaşında senin gibi sibyancı değilimSen bir tırla gez gel
Bir yandan cok fena üzdü, bir yandan güldürdü.![]()
yakamoz kulumuza ev bulduk bunu satın alıp serhatı çağırabilirSıbyancı olsam sana paslamazdım hoşt.![]()
İrlanda’daki kadın senaristler polisiye yazıyor Türk kadınları Entrika dizisl yazıyor @xemrexxxyakamoz kulumuza ev bulduk bunu satın alıp serhatı çağırabilir
Adı ne reyizİrlanda’daki kadın senaristler polisiye yazıyor Türk kadınları Entrika dizisl yazıyor @xemrexxx