Onun sonu kötü bu gidişle zatenFatih ilk sırada yer alıyor git bir soda iç.![]()
Onun sonu kötü bu gidişle zatenFatih ilk sırada yer alıyor git bir soda iç.![]()
Ben Yazarlık kursuna boşuna gitmedim zaten mezun olduğum bölüm Reklamçoğu dedim ayolarada 3-4 tane farklı çıkar
![]()
Reyiz bak @serhatt @Emre Ozansoy @Angelica @Dosi @HollyDemon ☾☆ @Royal_Highness @Zeyno bir şöyle olamadılar
Senden daha kötü değil.Onun sonu kötü bu gidişle zaten![]()
Senin gibi birkaç bin edepsiz avrat parçalayacak oğlanı ; bana bişi olmazSenden daha kötü değil.![]()
Nasıl parçalayacaklar?Senin gibi birkaç bin edepsiz avrat parçalayacak oğlanı ; bana bişi olmaz![]()
Fatikgül olacak adıNasıl parçalayacaklar?![]()
Hoşt iftiracı. ssFatikgül olacak adı![]()
KurtuldukEmree bugün dizinin finali var ve ben izleyemicem tüm sinirimi senden çıkarırım şimdi hee çenen dursun😡
🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
Süreç film bilmediği için yapımcı değişince özellikle yapım şirketi İnci Kırhan biliyordu Stardaki ilk final’inde ki yapımcı Lale erendi asıl patronu Ali gündoğduydu hafta içi hergün’e koyma fikri ondan gelmiştir Stardaki ikinci başladığında İnci Kırhan’ın eşi karşıydı Ali gündoğdu @xemrexxx🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮
Belli etmiyor. Öncesini bilmesem fena değil derim
Senden daha kötü değil.![]()
Rahmetsiz @xBUGRAx hep bunu örnek alırdı , yalan konusunda 1 numaralı proftuEmree bugün dizinin finali var ve ben izleyemicem tüm sinirimi senden çıkarırım şimdi hee çenen dursun😡
Yok olup gitti işte sonra.
Merve boluğur olsun bu olsun hep kafayı yediler yani sen 15 koca boşadın hiç etkilenmedin ; ilk defa tebrik ediyorum seniYok olup gitti işte sonra.![]()
O da onların zayıflığı.Merve boluğur olsun bu olsun hep kafayı yediler yani sen 15 koca boşadın hiç etkilenmedin ; ilk defa tebrik ediyorum seni
Senin felsefenO da onların zayıflığı.![]()
Bundan sananeee??