Kız o altın günü tabakları ile nasıl zayıf kalıcan@Yakamoz-Asi
Sen nerden gördün benim tabaklarımı be lokmamı saydın
Yani Emre haklı @Angelica
Aman neresi haklı ben çocukluğumdan beri şişmanım
Kız o altın günü tabakları ile nasıl zayıf kalıcan@Yakamoz-Asi
Yani Emre haklı @Angelica
@xemrexxx dizime bedduamı ettin Allahım iki gün yayınlama meloş teyzem izlemesin mi dedin ne yaptın yarın Halilim yok
iyi iste bir haftasonu da kafa dinlersin yahu
Yorulmuyordum ki ya
Halilsiz bir haftasonu nasilmis hatirlarsin azicik, elbet bir gün gelecek final olacak dizi.o zaman ne yapacaksin
@xemrexxx dizime bedduamı ettin Allahım iki gün yayınlama meloş teyzem izlemesin mi dedin ne yaptın yarın Halilim yok
Kedilere iki mama parası gönder anlaşalımiyi iste bir haftasonu da kafa dinlersin yahu
Alev alev.
Alev alev.
Kızzz senin aylığın 300 lira değil 300 altındır kandırma bizi yani @Dosi aylık 55000 kron @Yakamoz-Asi 8000 frank alıp fakir takılıyor zaten ⚡Bayram ikramiyem olan 300 lirayı sana göndereyim emre
Kızzz senin aylığın 300 lira değil 300 altındır kandırma bizi yani @Dosi aylık 55000 kron @Yakamoz-Asi8000 frank alıp fakir takılıyor zaten ⚡
Alev alev.
Acıkınca siz@Dosi , liste elimin altında cevap verse soracağım üst üste olmaması için bekliyorum.
Alev alev.
@serhatt ın parlaklara takıklık seviyesi@Dosi , liste elimin altında cevap verse soracağım üst üste olmaması için bekliyorum.
merdiven altı sorgu odası @xdragxxNiye estetik yaptırayım lan ben
Geçti bu soruları sorgu odasında sorsaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?