Sohbet & Muhabbet Konusu

• Harika
Reactions: Angelica
Arkadaşlar @xemrexxx i buldum işten sıkılmış ofisin camına çıkmış foruma getirmek için dışarda ne haberler var diye bakıyor :A

@The_Erinch @Zeyno @Emre Ozansoy @serhatt @Dosi @Bully @Yakamoz-Asi @12.Adam @Royal_Highness @TenTen

İş çıkışına 1 saat kala @xemrexxx'in ofis penceresinden kameralara yansıyan görüntüsü :A 'Bitse de gitsek' modunu açmış :F
Bence seni eklesin, baksana üstteki videoda birilerini gözüne kestirmeye çalışıyor gibisin :A:A @xemrexxx

Arkadaşlar @xemrexxx i buldum işten sıkılmış ofisin camına çıkmış foruma getirmek için dışarda ne haberler var diye bakıyor :A

@The_Erinch @Zeyno @Emre Ozansoy @serhatt @Dosi @Bully @Yakamoz-Asi @12.Adam @Royal_Highness @TenTen

Yine ne dedikodu , ne gibi bi bir kaos yakaladıysa gözünü bile kırpmamış şuana bak :J @xemrexxx
------

En önde yerimi aldım Gökberk ile beraber geleceğiz abi :A @Zeyno
------
Ben de Halilim İbrahimim Ceyhanımı getireyim de iyice bir delirtelim gızzz kolay kolay kendine gelemesin :F :F @Angelica @The_Erinch

Son düzenleme:
Şimdiden öldüresi geldi beni o gün kesin cenaze namazımı kıldırır @The_Erinch 😱 Ben kaçam diyom @Angelica o gün gelince beni bul 😎

Ezgi Mola Eyvah GIF by TRT

Forum İstatistikleri

Konular
173,824
Üyeler
8,498
Son Üye
elitesenior