Damien Duff
Süper Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 33,761
- Puanı
- 1,061
Cuma gece stüdyoya uğramayı unutma 🤪🤪Arkadaşlar @xemrexxx i buldum işten sıkılmış ofisin camına çıkmış foruma getirmek için dışarda ne haberler var diye bakıyor
@The_Erinch @Zeyno @Emre Ozansoy @serhatt @Dosi @Bully @Yakamoz-Asi @12.Adam @Royal_Highness @TenTen
o zaman @Yakamoz-Asi @Bully @Dosi @serhatt @Emre Ozansoy @Royal_Highness @Zeyno @HollyDemon ☾☆ @12.Adam ı da ekle o gruplara teyzoşCinsel içerikli gruplar![]()
![]()
o zaman @Yakamoz-Asi @Bully @Dosi @serhatt @Emre Ozansoy @Royal_Highness @Zeyno @HollyDemon ☾☆ @12.Adam ı da ekle o gruplara teyzoş![]()
İş çıkışına 1 saat kala @xemrexxx'in ofis penceresinden kameralara yansıyan görüntüsüArkadaşlar @xemrexxx i buldum işten sıkılmış ofisin camına çıkmış foruma getirmek için dışarda ne haberler var diye bakıyor
@The_Erinch @Zeyno @Emre Ozansoy @serhatt @Dosi @Bully @Yakamoz-Asi @12.Adam @Royal_Highness @TenTen
Bence seni eklesin, baksana üstteki videoda birilerini gözüne kestirmeye çalışıyor gibisino zaman @Yakamoz-Asi @Bully @Dosi @serhatt @Emre Ozansoy @Royal_Highness @Zeyno @HollyDemon ☾☆ @12.Adam ı da ekle o gruplara teyzoş![]()
Aaa hoşt be, beni hatim gruplarına ekleyin.o zaman @Yakamoz-Asi @Bully @Dosi @serhatt @Emre Ozansoy @Royal_Highness @Zeyno @HollyDemon ☾☆ @12.Adam ı da ekle o gruplara teyzoş![]()
Yine ne dedikodu , ne gibi bi bir kaos yakaladıysa gözünü bile kırpmamış şuana bakArkadaşlar @xemrexxx i buldum işten sıkılmış ofisin camına çıkmış foruma getirmek için dışarda ne haberler var diye bakıyor
Ben de Halilim İbrahimim Ceyhanımı getireyim de iyice bir delirtelim gızzz kolay kolay kendine gelemesin
Yine ne dedikodu , ne gibi bi bir kaos yakaladıysa gözünü bile kırpmamış şuana bak@xemrexxx
------
Ben de Halilim İbrahimim Ceyhanımı getireyim de iyice bir delirtelim gızzz kolay kolay kendine gelemesin![]()
@Angelica @The_Erinch
Şimdiden öldüresi geldi beni o gün kesin cenaze namazımı kıldırır @The_Erinch 😱 Ben kaçam diyom @Angelica o gün gelince beni bul 😎
![]()
Şimdiden öldüresi geldi beni o gün kesin cenaze namazımı kıldırır @The_Erinch 😱 Ben kaçam diyom @Angelica o gün gelince beni bul 😎
![]()
Aynen öyle, bugüne bugün Power Girls var buradaBirşeycik yapamaz biz varız demi @Royal_Highness![]()