Keith Long
Favori Üye
Santa cakeNe tatlisi yedin? Makarna iyidir her yerde zaten
------
Simdi ben bunu rapor etsem acaba bir sey olur mu@Dosi
Santa cakeNe tatlisi yedin? Makarna iyidir her yerde zaten
------
Simdi ben bunu rapor etsem acaba bir sey olur mu@Dosi
Dedik sana laf dinlemiyorsun ki.Zaten bir mesajım uçmuş @Dosi çalışıyor
Ayol hangisini sildikleri de anlaşılmıyor ki , günde 50 tane mesaj yazıyorum ,tekrar paylaşmamak için neyi sildiğinizi de belirtin bildirimde @DosiDedik sana laf dinlemiyorsun ki.
İnşallah daha fazlası olacaktır o mesaj. BakalımZaten bir mesajım uçmuş @Dosi çalışıyor
Zaten bir mesajım uçmuş @Dosi çalışıyor
Santa cake
Ceza puanı alırsan yaparız@serhatt
Serhat yine üstü açık uyumuş hayal görüyoro zaman ben rapor falan etmiyeyim, istemem gitmeni cünkü.
------
Vaaaay iyiymis afiyet olsun sanafotografini atsana
@Yakamoz-Asi ye attığını rapor edeyim de görürsün kimin üstünün açık uyuyacağını.Serhat yine üstü açık uyumuş hayal görüyor
Bize karşı savaş açan kendi zararlı çıkar@Yakamoz-Asi ye attığını rapor edeyim de görürsün kimin üstünün açık uyuyacağını.
El hareketini mi? Ben raporladım.@Yakamoz-Asi ye attığını rapor edeyim de görürsün kimin üstünün açık uyuyacağını.
El hareketini mi? Ben raporladım.Artık kimin önüne düşerse.
Başkalarına çok güvenme onların vereceği teselli bu kadar olur sonra ortada kalırsın
Maşallah yönetimin gizliliği hiç yokEl hareketini mi? Ben raporladım.Artık kimin önüne düşerse.
Forumun ÖzetiMaşallah yönetimin gizliliği hiç yok@Bully @Yakamoz-Asi
Herkes yazmış kim veya hangi mesaj raporlanmış vs
Emre kendisi yazdı en başta gerçi
Her şey ortalığa dökülmüş maşallah, hiçbir gizlilik ve ciddiyet kalmamışMaşallah yönetimin gizliliği hiç yok@Bully @Yakamoz-Asi
Herkes yazmış kim veya hangi mesaj raporlanmış vs
Emre kendisi yazdı en başta gerçi
@Yakamoz-Asi hem etiket edip beni uyandırıyor hem de rapor etmeyeyim ceza almasın diyor ama @12.Adam affeder mi?Her şey ortalığa dökülmüş maşallah, hiçbir gizlilik ve ciddiyet kalmamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?