Sohbet & Muhabbet Konusu

hızlı yaşamış @Bully o yüzden çabuk yıpranmıştır
kimlikte 29 olsada yıpranma payını ekle 80 den aşağı değildir

Bu devirde evinde interneti olmayan kişi nerdeyse yok. İnternet cafe devri bitmedi mi daha sizin oralarda?
Artık daha çok kadın gidiyor ama çok küfür ediyorlar ve çoğu liseli oynadıkları oyun da LoL ve CS go

tabi çaylaklığın verdiği acemilik var henüz giriş kısmındayım olur böyle yaramazlıklar

------

hala var internet kafeler hemde bol oyun oynamak için varlar sanırım
Çok haylazsın

Reactions: tekin and Dosi
Yaşım 30+. 39 da olabilirim, 30 da. Hayal dünyana kalmış

Artık daha çok kadın gidiyor ama çok küfür ediyorlar ve çoğu liseli oynadıkları oyun da LoL ve CS go

Çok haylazsın
laf aramızda ben royal highness i ilk foruma girdiğimde royal haylaz diye okuyordum ama laf aramızda kalsın şimdi onunlada atışmayalım zaten başımız yeterince belada

Reactions: Bully and tekin
İnanmadım değil yaw.he he diye birşey vardı hatırladın mı

Az önce Taksim'de denizle turistlerle mi ne kesismistiniz bonus kafayla ne öyle birşey vardı o aklıma geldi. Buluşmanız vardı ya
dediğin şeyi tam anlamadım, yaw he he hanı sallıyorsun manasında bişey değilmi ben öyle anladım

Reactions: RüzgarGülü
İnanmadım değil yaw.he he diye birşey vardı hatırladın mı

Az önce Taksim'de denizle turistlerle mi ne kesismistiniz bonus kafayla ne öyle birşey vardı o aklıma geldi. Buluşmanız vardı ya
Vay, sen de forumdaydın o zamanlar demek
Deniz ve bir zamanlar çok yakındık artık maalesef
Bazen bir şeyler oluyor ve yollar ayrılmak zorunda kalıyor.
------

Onu bilmem ama @Bully ile ilgili bilgiyi nasıl bildin hemen şak diye onu anlat bakalım
Dimi dimi bunu bilebilmesi için hayatlarımızın kesişmiş olması gerekiyor eskiden beri