Sohbet & Muhabbet Konusu

Bu dediklerini @Bully yapar ama ben yoruldum.

Bence yükü çoğalır
favori ṣarkı Tur 1'i hatırlatayım
@Bully
Bully de yapar sende. Herkes yorgun zaten emekli olmuşsunuz 10 yılı geçmiş herkes tabi yorgun olacaksınız

Sen niye Bully yapar diyip duruyon yahu ben de yapamam ve yorgunum

Gayet de güzel yapmıştım favori şarkı Tur 1'i
Bunlar son naralar. Dosi yoruldum diyor artık destek olma zamanı. Yaptığınıza aynı devam edip biraz daha fazla kafa yoracaksiniz o kadar. Atomu parçalayın demedik yahu

Reactions: Dosi and tekin
Helal bro. Hızlı girdin foruma favori üyelik ordan editörlük ordan modluk sonra süper mod derken 1 seneye olursun gibi ama konu açman gerek diyorum sana sürekli
bende giriş muhteşem gelişme ve sonuç yok orda biraz zayıfım

@Dosi den de ses seda çıkmıyor demekki yerini bana bırakmaya niyeti yok

------

bu aktiflik ile zor
bakarsın sorumluluk verilince işe daha çok sarılırım, sen bir dene yetkiyi ver yapamazsam @RüzgarGülü ne devrederim yetkiyi

------

@xemrexxx in başındaki x leri hiç merak ettin mi?
yetenek sizsiniz deki çarpı onlar
beden ölçüsüne göre isim almıştır xx large gibi bişeydir

Kompozisyon mu yazıyorsun giriş gelişme sonuç hayat öyle değil

Bana niye veriyorsun aslında versen olur ama forumu kapatırlar kurallara uyulmadığı için

Reactions: tekin
Kompozisyon mu yazıyorsun giriş gelişme sonuç hayat öyle değil

Bana niye veriyorsun aslında versen olur ama forumu kapatırlar kurallara uyulmadığı için
hayat da öyle değilmi giriş gelişme sonuç tan oluşmaz mı

mesela @Bully ve @Yakamoz-Asi giriş gelişmeyi yaşamış yaşlandıkları için şu an emekli olup sonuçta gün geçiriyorlar oysa ben hayatın giriş kısmındayım hala

Bu devirde evinde interneti olmayan kişi nerdeyse yok. İnternet cafe devri bitmedi mi daha sizin oralarda?

İyi dedin kral. Göreve dedim yok dediler neyse konuyu kapatmıştık .

Şakayı bırakalım da. Onların kendi tercihi saygı duymak gerekir

Yakamoz neyse de bully kardeşim hala genç belki senden küçüktür. Sen 29 olsan @Bully çekmemiş belki de