Sohbet & Muhabbet Konusu

10-20 bin kiṣinin bildiği bir dil tarihçesini bilmem

Reactions: tekin
Bir ara isteği vardı ama sonra vazgeçti

@Dosi nün orası soğuk ayrıca uzak ve öropanın gezilecek yerlerine uzak
seninki tam merkezde ,ideal
Soğukluğumuzu bile nazar ettiniz
yine ince ceketlere geçiş yaptık. +10 derecede ilerliyoruz.
Norveç bize daha yakın ama daha çok onlar bize alışveriş için geliyorlar. Orası daha pahalıymış

İskandinavya ülkeleri İzlanda hariç gidip gezmişliğim var.
Hepsi bir birine benziyor

------

Buradan bildirim gelmiş. İsviçre’yi İsveç olarak algılamışsın başta
@Yakamoz-Asi
------

2 saatlik farkın faydaları

Aa karanlık ve etrafı izleyemiyorsan işlerini halledersin o zaman otobüste
İyi olmuş
Fayda mı zarar mı zamanla anlarız

Son düzenleme:
Ehem ehem ben zaten çok bilgili değilim oralar hakkında sonradan düzelttim. Oradan bildirim gelmiştir tabi sen yönetici olduğun için mesajı görmüşsundur

Reactions: Dosi
Ehem ehem ben zaten çok bilgili değilim oralar hakkında sonradan düzelttim. Oradan bildirim gelmiştir tabi sen yönetici olduğun için mesajı görmüşsundur
Bilgilenmek için bu konuyu ve yorumları gözden geçirebilirsin

Reactions: RüzgarGülü
Teşekkürler bildirim gelmiş olabilir zaten ya. Yakamozu da editlemedim mesaj ekledim böyle bildirm gitmiş olması lazım. Senden öğreniyoruz zaten

Sen diyince farkettim. Alintilama harici bildirimlere dikkat etmiyorum genellikle
Bundan sonra bakmayı öğrenirsin. Önemli konularda bildirim yolladığımızda devamlı bilmeden kural ihlali yaparsan kellene vururuz
bu durum mühim değil ama başka sıkıntılı yasal durumlu hatalar olursa yani (karikatür paylaşımı, korsana teşvik algılanan cümle ve site isimleri falan)

Evet o kurallara uymak beni çok yoruyor o yüzden paylaşım yapmıyorum genelde yorum yazıyorum

Kurallar ah kurallar tarzım değil ama yaşamak için varız uymaya bu yüzden razıyız

Özgürlük bizim tek inancımız öyle yani işte.

Sürekli bir şeyler oluyor mecbur kalınıyor.
Klip bölümündeki sabit konuya bak misal. O sanatçının paylaşılmış eski şarkılarını da bundan dolayı sildik ve paylaşım yasağı geldi. Bu kurallar aslında üyeleri koruma amaçlı.

Neyse ben uyuyayım. Çok geç oldu. Uykumu alırım umarım yarına. Geç başlayacak olmamdan dolayı bu saate kaldım
İyi geceler

İyi geceler

izlandaya birlikte gideriz artık buzda oturup elimizi yerden kaynayan mağmaya uzatır hem ısınır hemde kutup ışıklarını seyrederiz orda kutup ışıklarıda muhteşem görünür

izlandaya birlikte gideriz artık buzda oturup elimizi yerden kaynayan mağmaya uzatır hem ısınır hemde kutup ışıklarını seyrederiz orda kutup ışıklarıda muhteşem görünür
Yok ben almayayım. Orası ilgimi çekmiyor. Sen tek başına git

Reactions: tekin