RüzgarGülü
Favori Üye
@Yakamoz-Asi @Bully ben oyunlara gidiyorum. Bugün birkaç mesaj yazdım çok değil. Size iyi yazmalar iyi eğlenceler. İyi olan kazansın
@Yakamoz-Asi @Bully ben oyunlara gidiyorum. Bugün birkaç mesaj yazdım çok değil. Size iyi yazmalar iyi eğlenceler. İyi olan kazansın
Bol şans@Yakamoz-Asi @Bully ben oyunlara gidiyorum. Bugün birkaç mesaj yazdım çok değil. Size iyi yazmalar iyi eğlenceler. İyi olan kazansın
Uyku saati geldiği için bahane bulmuş
Uyku saati geldiği için bahane bulmuşkonuları açınca iyice coşacak merak etmeyin.
Yine geçenki gibi ayar çekeriz coşar
Uyku saati geldiği için bahane bulmuşkonuları açınca iyice coşacak merak etmeyin.
Yine geçenki gibi ayar çekeriz coşar
Dosi’nin haklılık payı var zaten yorulmuştum o da bahanesi olduTribini yerim @Bully trip haftası geçti
İrlanda’nın 1 biontech aşı iğnesi içinde 5 doz sıvı var birde 7 doz aşı istiyorlarDosi’nin haklılık payı var zaten yorulmuştum o da bahanesi olduYarından itibaren devam ederiz yine
Trip yok aynen bu hafta her şey çok güzel olacak
İrlanda’nın 1 biontech aşı iğnesi içinde 5 doz sıvı var birde 7 doz aşı istiyorlar
@Bully @12.Adam @Angelica
------
@RüzgarGülü @tekin @Yakamoz-Asi
------
@xemrexxx @serhatt
irlanda başka pandemiden korkuyor bütün virüslerin mrna sını koyuyor @Yakamoz-AsiSaçmalık. Yan etkilerinin etkisi ortada.
Başka bir pandemi kaldırabilirmisinizOlacak yine kesin
Başka bir pandemi kaldırabilirmisiniz
irlandada yaşasaydık bunu problem edebilirdik ama neyseki değilizİrlanda’nın 1 biontech aşı iğnesi içinde 5 doz sıvı var birde 7 doz aşı istiyorlar
@Bully @12.Adam @Angelica
------
@RüzgarGülü @tekin @Yakamoz-Asi
------
@xemrexxx @serhatt
Çay içiyorum şu an ama şekersiz. Umarım alıştırırım kendimi @Yakamoz-Asi
1 kilo almışım. Dikkat etmem gerekiyor shsnhsjjsjs belki bir kaç kilonun habercisidir diye en azından çayda şekeri yok etmeye çalışayım.
@Bully beni nazar etti
Afiyet olsun. @Bully ne yaptı sana ?Çay içiyorum şu an ama şekersiz. Umarım alıştırırım kendimi @Yakamoz-Asi
1 kilo almışım. Dikkat etmem gerekiyor shsnhsjjsjs belki bir kaç kilonun habercisidir diye en azından çayda şekeri yok etmeye çalışayım.
@Bully beni nazar etti
Yok 2 gündür bakındım almış gibiyimHavadır o hava. 1 kilo ne ki.
@Bully çikolataları habire götürüyordur örnek alma.
Çay'ı ṣekersiz içmek iyidir ama bana bazen kafa ağrısı yapıyor.
Geçen zayıfsın almıyorsun gecede yemek yesek iyiyiz falan demiştiAfiyet olsun. @Bully ne yaptı sana ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?